Наш край - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови для існування і життєдіяльності. Саме земля наділена таким унікальним потенціалом, який відкриває для нас вдосталь можливостей і достатній простір для їх реалізації, що дозволяє такий бурхливий розквіт життя.

Давайте використовувати цю можливість для життя та створення миру і гармонії на нашій рідній землі, щоб віддячити їй за даровані нам безмежні простори, за красу і неповторність рідного краю. Добра воля і добрий дух в силах зберегти і примножити даровані можливості для подальшої перспективи життя!

З Днем землі!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради

Районна державна адміністрація та районна рада вітають усіх з Всесвітнім днем книги та авторського права.

Книга - це вікно в світ культурного різноманіття, це міст, що сполучає різні цивілізації в часі і просторі.

У Всесвітній день книг і авторського права ми вітаємо всіх наших авторів. Бажаємо їм глибокого натхнення і легкого пера! Ваша роль у розвитку сучасної культури безцінна. Нехай ваш талант і надалі продовжує служити збереженню і примноженню духовного багатства.

Зі святом Вас!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради

військового комісара Олександрійського 

об’єднаного міського військового комісаріату

10.04.2015 м. Олександрія № 86

Про другу чергу часткової мобілізації в 2015 році

Згідно Указу Президента України від 14 січня 2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію», затвердженого Законом України від 15 січня 2015 року «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України на рівні, що гарантує адекватне реагування на загрози національній безпеці держави, недопущення поширення проявів тероризму на території України, що призводять до загибелі мирного населення, військовослужбовців і працівників військових формувань та правоохоронних органів України у східних регіонах держави, концентрацією угруповань військ (сил) зі значним наступальним потенціалом на території Російської Федерації поблизу державного кордону України, загрозою нападу, небезпекою державній незалежності України, з метою забезпечення оборони держави, відповідно до пунктів 1, 17, 20 частини першої статті 106 Конституції України, НАКАЗУЮ:

На цьому голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко наголосив під час відвідування у Кіровограді Меморіального комплексу «Фортечні вали», на території якого планується спорудити тимчасову Алею Слави, присвячену землякам, які під час антитерористичної операції віддали свої життя, боронячи незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини.

Разом з іншими учасниками зазначеного Проекту Сергій Кузьменко оглянув місце, де буде майбутня алея. – Ми багато разів зустрічалися з учасниками АТО, з членами родин загиблих воїнів і прийшли до рішення вшанувати пам’ять наших полеглих героїв до Дня Перемоги. З тим, щоб реалізувати цей проект, ми якомога швидше провели усі необхідні організаційні заходи. Також знайшли підприємство, яке вже розробило необхідну проектну документацію та підприємство, яке у стислі терміни має спорудити Алею воїнів АТО. Питання щодо фінансування зазначених робіт на сьогодні вирішене, зокрема, на минулому тижні депутати обласної ради внесли відповідні зміни до обласного бюджету, що передбачають необхідні кошти на реалізацію цього Проекту, – зазначив голова облдержадміністрації.

Отже, за словами очільника області, будівельно-монтажні роботи по встановленню на території Меморіального комплексу «Фортечні вали» Алеї воїнів АТО мають розпочатися вже найближчими днями.

Відповідно до виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2015р №105 «Про затвердження Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період» управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації звертається до керівників підприємств, установ, організацій щодо своєчасного виконання даної постанови КМУ та надання звітів про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час Мобілізації, на особливий період, для перерахування коштів підприємствам з державного бюджету.

Валентина СИБІРА,начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації

Ірина Коваль, Валентина Тищенко, Інна Жуган, Світлана КолпащіковаУ районі пройшов перший тур щорічного конкурсу на звання кращого державного службовця

Восьмий рік поспіль у Петрівській районній державній адміністрації проводиться перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед державних службовців апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, в якому цього року взяли участь 4 конкурсантки.

Визначення кращого за рівнем підготовки державного службовця обумовлювалося участю кожного з учасників конкурсу в кількох етапах конкурсних завдань. Претендентам на звання «Кращого державного службовця» довелося продемонструвати свої знання Конституції України, законодавства про державну службу та запобігання і протидії корупції; законодавства, що стосується функціональних повноважень державного органу та посадових обов’язків державних службовців, які брали участь у першому турі Конкурсу, уміння правильно та грамотно складати ділові документи, володіти комп’ютерною технікою та сучасними комп’ютерними технологіями.

від 27 березня 2015 року №630

Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат»

Розглянувши пропозицію голови Петрівської районної ради від 20 березня 2015 року № 01-13/85/1, звернення ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» від 02 лютого 2015 року № 486/29, технічну документацію по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», що надана в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (для розміщення відвального господарства Артемівського кар’єру № 4 за межами населених пунктів) на території Зеленської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області, розроблену державним підприємством «Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», висновок державної експертизи землевпорядної документації Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області від 14.01.2015 року № 996, відповідно до статті 23 Закону України «Про оцінку земель», статті 9 Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації», статті 43, 47 частини 5 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, екологічної безпеки, раціонального використання місцевих природних ресурсів від 16 березня 2015 року № 195, районна рада ВИРІШИЛА:

Управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців: головний спеціаліст сектору нагляду за правильністю призначення і виплати пенсій та взаємодії з соціальними фондами, громадськими організаціями і засобами масової інформації (тимчасово вакантна посада); начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення (тимчасово вакантна посада); спеціаліст І категорії відділу прийому громадян.

У конкурсі на заміщення тимчасово вакантної посади головного спеціаліста сектору нагляду за правильністю призначення і виплати пенсій та взаємодії з соціальними фондами, громадськими організаціями і засобами масової інформації управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації можуть брати участь особи, які мають вищу економічну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом у державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 5 років, досконало володіють комп’ютерною технікою та вільно володіють державною мовою.

зустріч в Кіровограді 32 та 17 батальйонівТи героєм для нас уже став,

Захистив свій дім, рідну матір,

У бою ти стійко стояв

Тож прийми від нас щиру подяку!

З розпростертими обіймами, зі сльозами радості на очах та з найщирішими словами вдячності рідні, волонтери, жителі Петрового зустрічали демобілізованих воїнів з АТО. Легендарному сімнадцятому мотопіхотному батальйону односельці дарували квіти, вітали з поверненням додому, а опісля вручили прапори України, Петрівського району та прапори, розписані побажаннями від учнів шкіл. Наші сильні духом герої: О.Балюк, М.Бернадський, О.Бучок, Г.Гавеля, М.Ганзін, І.Гейко, Л.Горблюк, І.Дорошенко, С.Довганич, Ю.Дяченко, Р.Ковалик, Є.Коваль, Я.Козаченко, О.Коцар, П.Кращенко, Ю.Куницький, С.Мазуренко, О.Мироненко, О.Міщеряков, М.Ніколенко, О.Полтанов, Ю.Резаєв, С.Савченко, О.Сидоренко, О.Сім’ян, С.Скрипник, П.Ткачук, О.Яценко, А.Ящук, а також  хоробрі добровольці: О.Хрокало, Ю.Гречаний, А.Рева, В.Галіба.

З метою своєчасного надання пільг учасникам бо-йових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, просимо осіб, які мають право на пільги, звернутися до управління соціального захисту населення. При собі слід мати:

1. Посвідчення учасника бойових дій (за наявності); довідку відповідних відомств (зразок додається) із зазначенням рішення відомчої (міжвідомчої) комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та копією рішення зазначеної комісії.

2. Копію паспорта.

3. Копію ідентифікаційного коду.

клумбаЛюдина завжди повинна залишатися Людиною!

Виховання починається ще з дитячого садочка, де нас вчать бути людяними, а найголовніше - поважати працю інших людей. Велика роль у вихованні належить батькам, саме вони відповідальні за те, чи виросте з дитини справжня людина. Та чомусь, виходячи у доросле життя, далеко не всі залишаються вихованими. І цьому є дуже яскраві підтвердження, як, наприклад, те, що у нашому Петрівському парку відпочинку ледь не щодня нещадно топчуть клумби, виривають квіти, ба - навіть руйнують дитячі гойдалки. Саме собою виникає питання: і куди ж ділася вся людяність, чого варте таке виховання? Більшість людей приходять сюди, щоб помилуватися квітами і виглядом оновленого парку, матусі приходять з дітками, щоб ті мали змогу погратися на дитячих ігрових майданчиках. Та тут бувають і вандали, і хулігани, які приходять, щоб потішити себе нищенням, ламанням, розкиданням сміття. Таким чином розважаються, бо вони, вибачте, звикли до подібних свинських розваг. Бувають тут і нечисті на руку люди, які крадуть саджанці, щоб прикрасити власне подвір’я. А днями якісь покидьки намагалися підпалити прямо під дитячою гіркою багаття, та, злякавшись людей, які звернули увагу на це неподобство, втекли.

В районному Будинку культури пройшло засідання розширеної ради відділу культури і туризму райдержадміністрації, на яке були запрошені всі працівники культосвітньої галузі, сільські, селищні голови.

Вела засідання і виступила з доповіддю про роботу впродовж минулого року начальник відділу Н.Подкопаєва.

Стратегію розвитку галузі у 2014 році визначила районна програма розвитку культури на 2013-2015 роки, затверджена рішенням сесії районної ради від 29 березня 2013 року (в новій редакції від 26 вересня 2014 року).

Загальний обсяг фінансування по галузі у 2014 році склав 4035,0 тис. грн., з них районний бюджет – 2540,2 тис. грн., місцеві бюджети – 1494,8 тис. грн., або 98% до уточненого плану на 2014 рік. Заробітна плата з нарахуваннями – 3291,3 тис.грн., або 81,6%, енергоносії – 348,3 тис. грн.(8,6%), на розвиток галузі – 395,4 тис. грн. (9,8%). Середня заробітна плата у бібліотечних працівників склала 2,6 тис. грн., у клубних працівників 1,8 тис. грн., у педагогічних працівників 2,2 тис. грн.

абітурієнтиОдна з найважливіших проблем сучасної молоді – це вибір професії. Змістом профорієнтаційного заходу, що відбувся нещодавно в Петрівському НВК «ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів-гімназія» та Новостародубській ЗОШ І-ІІІ ступенів у рамках профорієнтаційної акції «Обирай професію - будь успішним!», стало надання молодим людям допомоги у виборі навчального закладу, формуванні готовності до усвідомленого вибору професії, з урахуванням власних інтересів, нахилів та здібностей, а також потреб ринку праці. Під час заходу для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл була проведена презентація наступних навчальних закладів:

Кіровоградський машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету;

Кіровоградський комерційний технікум;

Кіровоградський базовий медичний коледж ім. Є. Й. Мухіна;

Вище професійно-технічне училище №4;

Вище професійно-технічне училище №9;

Кіровоградський професійний ліцей;

Кіровоградський професійний ліцей побутового обслуговування;

Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг;

Кіровоградський інститут державного та муніципального управління;

Кіровоградський професійний ліцей ім. Єгорова.

Представники вищезазначених навчальних закладів представили присутнім інформацію, пов’язану з навчально-виховною базою, формами навчання, вимогами до абітурієнтів, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка спеціалістів. Кожен з відвідувачів заходу мав змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками навчальних закладів, отримати інформаційні буклети, поставити запитання щодо специфіки процесу вступу, навчання тощо.

Прощавай, Кубок…

Трохи менше місяця тому, готуючи звіт про сенсаційний результат товариської зустрічі нашої команди ФК «Інгулець» з грізним представником Прем’єр-ліги – луганською «Зорею», в якому, нагадаємо, наші футболісти перемогли з рахунком 1:0, ми висловили сподівання, що це буде не останнім сюрпризом, який інгульчани подарують своїм уболівальникам. Але ніхто не міг навіть припустити такого «сюрпризу», що ми його отримали наприкінці минулого тижня: в розіграші Кубку Кіровоградської області 2015 року чинний володар Кубку, команда, яку всі вважали головним фаворитом в боротьбі за цей трофей і в нинішньому сезоні, вибула з розіграшу вже в першому турі, поступившись з рахунком 0:1 ФК «Головківка». Так, «Головківка» на рівні області справді непогана команда. Крім того, в порівнянні з минулим сезоном вона дещо підсилилася, залучивши до свого складу кількох нових гравців, серед яких і Андрій Вдовіченков – ще в минулому сезоні гравець «П’ятихатської», який покинув команду через те, що йому не знаходилося постійного місця в основному складі. Але ж минулого року «Головківка» вважала б за щастя зіграти з нашою командою бодай внічию, адже це їй ні разу так і не вдалося: футболісти з сусіднього району поступилися в усіх чотирьох іграх (і на своєму полі, і на полі стадіону «Інгулець») обом нашим складам: і ФК «АФ «П’ятихатська» і їх дублерам з ФК «АФ «П’ятихатська-2», причому рахунок в поєдинках лише одного разу показав, що боротьба проходила майже на рівних (2:1), тоді як в трьох інших поєдинках наші футболісти просто «громили» своїх опонентів (4:0; 4:1; 5:2). І тут ось маємо оце ганебне 0:1… В минулому номері ми говорили, що футбол – річ часто непередбачувана, що інколи трапляються випадки, коли й сильніші команди поступаються слабшим, якщо не зуміли належним чином налаштувалися на гру, інколи до невтішного результату призводить певна випадковість. Однак в даному разі про випадковість говорити складно: гол наші хлопці пропустили не в кінці зустрічі, а лише наприкінці першого тайму. Тобто мали ще 45 хвилин для того, щоб довести свою перевагу в майстерності, вирівняти результат і вирвати перемогу. Але не зуміли… І це вже свідчить про системні прорахунки в підготовці команди. В чому саме? Очевидно, відповідь на це питання мають дати самі фахівці клубу: чи то мали місце помилки в комплектуванні складу, чи щось слід було змінити в тренувальному процесі, а, можливо, щільний графік виступів у зимових кубках та товариських спарингах не давав можливості відновити сили і налаштуватися на офіційну гру належним чином. Словом, нам залишається лише здогадуватися. Ну і чекати, звичайно, тепер уже початку Чемпіонату області, першу гру в якому ФК «Інгулець» проведе 26 квітня в Богданівці Знам’янського району, де зустрінеться з місцевим «Буревісником».

Філія ТОВ «Верес» розташована по вул.Жовтнева 1, у смт Балахівка, Петрівського району Кіровоградської області.

Згідно ДСП- 173-96 для об’єкту встановлена санітарно-захисна зона 100м (ІV клас небезпеки). Згідно наказу МОНПСУ №108 даний об’єкт відноситься до 111 групи об’єктів. Перелік викидів та обсягів забруднюючих речовин, які викидаються в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (т/рік): Оксиди азоту - 0.025, Оксид вуглецю - 0.000, Сірководень - 0.000,Бензопірен - 0.000, Залізо та його сполуки - 0.003, Манган та його сполуки - 0.000, Неметалеві легкі сполуки - 0.158, Бензол - 0.001, Ксилол - 0.000, Толуол - 0.001.

Проведений аналіз показав, що забруднюючі речовини в прилеглій житловій забудові об’єкта не перевищують встановлених нормативів (ГДК). Внести зауваження та отримати більш детальну інформацію можна за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20, тел (237) 9-63-01.

Директор філії ТОВ «Верес» Осовський В.М.

Шановні мешканці району!

Впродовж березня 2015 року на території району виникло 3 пожежі. Так в переддень Міжнародного жіночого дня, 7 березня поточного року близько опівночі  на короткий номер 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Леніна в смт Петровому. Більше 3-х годин знадобилось рятувальникам, щоб загасити загорання в кухні приватного домоволодіння. Причиною займання стало коротке замкнення електромережі. Прямі збитки, завдані пожежею, склали близько 15,0 тис. грн. Також рятувальники району ще двічі впродовж місяця виїздили на територію Чечеліївської сільської ради, де приборкували пожежі сухої трави на відкритій території, побічні збитки від яких склали більше 50,0 тис. грн. Тож хотів би звернутись до мешканців району: будьте обережні з вогнем, не зловживайте простими правилами пожежної безпеки. Це може завдати шкоди довкіллю, господарству чи призвести до трагічних наслідків. Не розводьте багаття в лісах та у не відведених для цього місцях. Пам’ятайте: навіть маленький недопалок може призвести до великої пожежі. Мешканцям району, керівникам сільськогосподарських підприємств, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування треба вжити заходів для недопущення спалювання сухої трави. Усвідомте, що продукти горіння на великих площах забруднюють навколишнє середовище, а вогонь може перекинутись на лісові масиви, житлові будинки тощо. До того ж, згідно з чинним законодавством, за умисне чи необережне спалювання сухої трави на угіддях та вздовж доріг передбачена адміністративна, а в окремих випадках і кримінальна відповідальність.

На території держави в період 01 по 30 квітня 2015 року проводиться загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Місячник добровільної здачі незареєстрованої зброї, спеціальних засобів, бойових припасів та вибухових матеріалів».

В даний період громадяни, які мають у власному користуванні незареєстровану вогнепальну зброю, спеціальні засоби, бойові припаси чи вибухові матеріали мають право здати до Петрівського РВ УМВС вказану зброю чи боєприпаси, при цьому вони, згідно з чинним законодавством України, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Мисливську гладкоствольну чи нарізну вогнепальну зброю та спеціальні засоби можна зареєструвати в законному порядку.

Зброю можна здати до Петрівського РВ УМВС в будь-який час.

За телефонами звертатись, 102, 9-71-02, 9-02, 0968293345.

Роман Копійка, інспектор дозвільної системи РВ УМВС України в Кіровоградській області, старший лейтенант міліції

 

ГосподаріГостіДата
Коло: 1
Тур: 1
1 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) ФК Інгулець (Петрове) 26.04.2015
2 ФК Головківка (Олекс-й р-н) ФК Долинська 26.04.2015
3 Новатор (Бобринець) Старт (Іванківці) 26.04.2015
4 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) Гідросила (Кіровоград) 26.04.2015
Тур: 2
5 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) Гідросила (Кіровоград) 03.05.2015
6 Старт (Іванківці) РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 03.05.2015
7 ФК Долинська Новатор (Бобринець) 03.05.2015
8 ФК Інгулець (Петрове) ФК Головківка (Олекс-й р-н) 02.05.2015
Тур: 3
9 ФК Головківка (Олекс-й р-н) Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 17.05.2015
10 Новатор (Бобринець) ФК Інгулець (Петрове) 16.05.2015
11 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) ФК Долинська 17.05.2015
12 Гідросила (Кіровоград) Старт (Іванківці) 17.05.2015
Тур: 4
13 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) Старт (Іванківці) 24.05.2015
14 ФК Долинська Гідросила (Кіровоград) 23.05.2015
15 ФК Інгулець (Петрове) РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 23.05.2015
16 ФК Головківка (Олекс-й р-н) Новатор (Бобринець) 23.05.2015
Тур: 5
17 Новатор (Бобринець) Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 31.05.2015
18 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) ФК Головківка (Олекс-й р-н) 30.05.2015
19 Гідросила (Кіровоград) ФК Інгулець (Петрове) 30.05.2015
20 Старт (Іванківці) ФК Долинська 30.05.2015
Тур: 6
21 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) ФК Долинська 07.06.2015
22 ФК Інгулець (Петрове) Старт (Іванківці) 06.06.2015
23 ФК Головківка (Олекс-й р-н) Гідросила (Кіровоград) 07.06.2015
24 Новатор (Бобринець) РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 07.06.2015
Тур:7
25 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 14.06.2015
26 Гідросила (Кіровоград) Новатор (Бобринець) 13.06.2015
27 Старт (Іванківці) ФК Головківка (Олекс-й р-н) 14.06.2015
28 ФК Долинська ФК Інгулець (Петрове) 13.06.2015
Тур: 8
29 ФК Інгулець (Петрове) Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 16.08.2015
30 ФК Долинська ФК Головківка (Олекс-й р-н) 15.08.2015
31 Старт (Іванківці) Новатор (Бобринець) 16.08.2015
32 Гідросила (Кіровоград) РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 16.08.2015
Тур: 9
33 Гідросила (Кіровоград) Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 23.08.2015
34 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) Старт (Іванківці) 22.08.2015
35 Новатор (Бобринець) ФК ДолинськаФК  22.08.2015
36 ФК Головківка (Олекс-й р-н) Інгулець (Петрове) 22.08.2015
Тур: 10
37 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) ФК Головківка (Олекс-й р-н) 30.08.2015
38 ФК Інгулець (Петрове) Новатор (Бобринець) 29.08.2015
39 ФК Долинська РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 29.08.2015
40 Старт (Іванківці) Гідросила (Кіровоград) 29.08.2015
Тур: 11
41 Старт (Іванківці) Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 06.09.2015
42 Гідросила (Кіровоград) ФК Долинська 06.09.2015
43 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) ФК Інгулець (Петрове) 05.09.2015
44 Новатор (Бобринець) ФК Головківка (Олекс-й р-н) 06.09.2015
Тур: 12
45 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) Новатор (Бобринець) 13.09.2015
46 ФК Головківка (Олекс-й р-н) РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 12.09.2015
47 ФК Інгулець (Петрове) Гідросила (Кіровоград) 12.09.2015
48 ФК Долинська Старт (Іванківці) 13.09.2015
Тур: 13
49 ФК Долинська Буревісник (Богданівка Знам. р-н) 20.09.2015
50 Старт (Іванківці) ФК Інгулець (Петрове) 19.09.2015
51 Гідросила (Кіровоград) ФК Головківка (Олекс-й р-н) 20.09.2015
52 РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) Новатор (Бобринець) 20.09.2015
Тур: 14
53 Буревісник (Богданівка Знам. р-н) РАО-ТЕС-Промінь (Новгородка) 27.09.2015
54 Новатор (Бобринець) Гідросила (Кіровоград) 27.09.2015
55 ФК Головківка (Олекс-й р-н) Старт (Іванківці) 27.09.2015
56 ФК Інгулець (Петрове) ФК Долинська 27.09.2015