На цьому голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко наголосив під час відвідування у Кіровограді Меморіального комплексу «Фортечні вали», на території якого планується спорудити тимчасову Алею Слави, присвячену землякам, які під час антитерористичної операції віддали свої життя, боронячи незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини.

Разом з іншими учасниками зазначеного Проекту Сергій Кузьменко оглянув місце, де буде майбутня алея. – Ми багато разів зустрічалися з учасниками АТО, з членами родин загиблих воїнів і прийшли до рішення вшанувати пам’ять наших полеглих героїв до Дня Перемоги. З тим, щоб реалізувати цей проект, ми якомога швидше провели усі необхідні організаційні заходи. Також знайшли підприємство, яке вже розробило необхідну проектну документацію та підприємство, яке у стислі терміни має спорудити Алею воїнів АТО. Питання щодо фінансування зазначених робіт на сьогодні вирішене, зокрема, на минулому тижні депутати обласної ради внесли відповідні зміни до обласного бюджету, що передбачають необхідні кошти на реалізацію цього Проекту, – зазначив голова облдержадміністрації.

Отже, за словами очільника області, будівельно-монтажні роботи по встановленню на території Меморіального комплексу «Фортечні вали» Алеї воїнів АТО мають розпочатися вже найближчими днями.