військового комісара Олександрійського 

об’єднаного міського військового комісаріату

10.04.2015 м. Олександрія № 86

Про другу чергу часткової мобілізації в 2015 році

Згідно Указу Президента України від 14 січня 2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію», затвердженого Законом України від 15 січня 2015 року «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України на рівні, що гарантує адекватне реагування на загрози національній безпеці держави, недопущення поширення проявів тероризму на території України, що призводять до загибелі мирного населення, військовослужбовців і працівників військових формувань та правоохоронних органів України у східних регіонах держави, концентрацією угруповань військ (сил) зі значним наступальним потенціалом на території Російської Федерації поблизу державного кордону України, загрозою нападу, небезпекою державній незалежності України, з метою забезпечення оборони держави, відповідно до пунктів 1, 17, 20 частини першої статті 106 Конституції України, НАКАЗУЮ:

1. Всім офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, що мешкають постійно на території міста Олександрія та Олександрійського та Петрівського районів при отриманні персональної повістки військового комісара, з’явитися в строк на пункти, вказані в їх персональних повістках.

2. Офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційного розпорядження і не отримали повістку військового комісаріату, з моменту оголошення часткової мобілізації повинні самостійно прибути до Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату за адресою: м. Олександрія, вулиця Шевченка, буд. № 85, а тим, хто проживає в Петрівському районі, до відділення обліку призовників і військовозобов’язаних Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату в Петрівському районі за адресою: смт. Петрове, вулиця Жовтнева, буд. № 7 для уточнення облікових даних і проходження медичного огляду та отримання мобілізаційного розпорядження. Всім військовозобов’язаним запасу забороняється зміна місця проживання без дозволу військового комісаріату.

3. Особи, що підлягають призову відповідно до пункту один цього наказу, при прибутті до військового комісаріату повинні мати при собі документи та особисті речі, що вказані в мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

4. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, забезпечити явку працівників в строки на пункти збору, що вказані в мобілізаційних розпорядженнях або в персональних повістках.

5. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, забезпечити доставку справної автотранспортної, дорожньо-будівельної, підйомно-транспортної та іншої техніки в строки на пункти збору, що вказані в часткових нарядах. Громадянам — власникам засобів транспорту — доставити їх в строки на пункти збору за вказівкою військового комісара.

6. Громадяни, які не з’явилися при мобілізації у вказані строки і пункти та керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили у встановлені строки техніку по мобілізаційних нарядах до військового комісаріату або перешкоджали своєчасному прибуттю громадян та поставці техніки при мобілізації, несуть відповідальність згідно діючого законодавства України.

7. Наказ оголосити і роз’яснити на підприємствах, установах, організаціях, незалежно від форм власності і відомчої підпорядкованості та розмістити в місцевих засобах інформації.

А.П.КАРЛО, військовий комісар Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник