від 27 березня 2015 року №630

Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат»

Розглянувши пропозицію голови Петрівської районної ради від 20 березня 2015 року № 01-13/85/1, звернення ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» від 02 лютого 2015 року № 486/29, технічну документацію по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», що надана в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (для розміщення відвального господарства Артемівського кар’єру № 4 за межами населених пунктів) на території Зеленської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області, розроблену державним підприємством «Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», висновок державної експертизи землевпорядної документації Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області від 14.01.2015 року № 996, відповідно до статті 23 Закону України «Про оцінку земель», статті 9 Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації», статті 43, 47 частини 5 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, екологічної безпеки, раціонального використання місцевих природних ресурсів від 16 березня 2015 року № 195, районна рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки площею 0.1858 га, що надана в оренду строком на 49 років ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (для розміщення відвального господарства Артемівського кар’єру № 4 за межами населених пунктів) на території Зеленської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області, розроблену державним підприємством «Кіровоградський науково - дослідний та проектний інститут землеустрою» (додається).

2. Рішення районної ради набирає чинності з дня оприлюднення його на офіційному веб-сайті Петрівської районної ради Кіровоградської області.

3. Головному редактору комунального підприємства «Редакція районної газети та радіомовлення Петрівського району», виконавчому апарату районної ради опублікувати дане рішення відповідно в газеті «Трудова слава» та оприлюднити на офіційному веб-сайті Петрівської районної ради Кіровоградської області.

4. Контроль за виконанням даного рішення доручити постійній комісії районної ради з питань агропромислового комплексу екологічної безпеки, раціонального використання місцевих природних ресурсів.  

Голова районної ради С.Тилик