З метою своєчасного надання пільг учасникам бо-йових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, просимо осіб, які мають право на пільги, звернутися до управління соціального захисту населення. При собі слід мати:

1. Посвідчення учасника бойових дій (за наявності); довідку відповідних відомств (зразок додається) із зазначенням рішення відомчої (міжвідомчої) комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та копією рішення зазначеної комісії.

2. Копію паспорта.

3. Копію ідентифікаційного коду.

4. Довідку про склад сім’ї, надану житлово-експлуатаційними організаціями або іншими органами, що визначені місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування; у сільській місцевості – сільськими (селищними) радами.

За додатковою інформацією звертайтеся до управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації, яке розташоване за адресою: смт. Петрове, вул. Ілліча, 32, телефон 9-63-50

Валентина Сибіра, начальник управління соціального захисту населення РДА

 

ЗРАЗОК

(бланк)

______________________________________

 

ДОВІДКА

 

Надана__________________ _____________ ________________в тому, що він є___________________

(прізвище, ім’я, по-батькові)

військовослужбовцем (працівником) ____________ 

 

_______________________________________________,

(назва відомства) 

був залучений до проведення антитерористичної операції та йому встановлено статус учасника бойових дій (рішення міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій від №__, копія додасться) та мас право на пільги відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Довідка видана для пред’явлення за місцем вимоги.

Керівник__________________

 (підпис)   (П.І.Б.)

МП