Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівника сільського господарства!

Ми знаємо, наскільки нелегка праця хлібороба, але яка вона важлива для всієї держави, для кожного її громадянина. 

Аграрний сектор вважається базовим для нашої економіки. Саме тому Президентом України владі на місцях визначено завдання забезпечити ефективну реалізацію потужного агропромислового потенціалу територій. 

Кіровоградщина - край родючих чорноземів, працьовитих людей, регіон, що має багаторічні традиції сільськогосподарського машинобудування, успішно втілює державну політику в цьому напрямку. 

Ми не стоїмо на місці – агропромисловий комплекс розвивається чималими темпами, створюються потужні зернозберігаючі комплекси, продовжується освоєння нових технологій обробітку ґрунту, і як результат – високі врожаї зернових. От і нинішній рік став рекордним – аграрії області зібрали понад 3 мільйони тонн зерна. 

Ми дякуємо вам за цей трудовий подвиг, за любов до землі, за терпіння і витримку. 

Бажаємо вам здоров’я, наснаги, щастя і добра.

З повагою

Андрій НІКОЛАЄНКО, голова обласної державної адміністрації 

Микола КОВАЛЬЧУК, голова обласної ради

Група компаній «УкрАгроКом» і «Гермес-Трейдінг» щиро вітає усіх мешканців Петрівщини з великим святом – Днем працівників сільського господарства! 

Шановні трударі і ветерани праці, завдяки вашим золотим рукам, мудрості, досвідченості щедро колосяться наші ниви. Ви обробляєте землю, трудитеся на полях і фермах. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Дякуємо вам за наполегливу самовіддану працю, терпіння, витримку. Бажаємо вам і вашим родинам благополуччя, здоров’я, миру і добробуту.

Віримо, що працівники агропромислового комплексу Петрівщини і надалі робитимуть все для відродження слави українського села. 

 

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом.

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Висловлюємо глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі - мир і спокій.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Тамара САКАРА, голова райдержадміністрації 

Світлана ТИЛИК, голова  районної ради

 

З прадавніх віків ви є сіллю землі, її надією. Саме ви колись вперше простягнули духмяну скоринку в колиску людства. Тисячоліттями ви плекаєте зерно як найбільшу цінність роду людського, бережете традиції нашого родоводу, даєте приклад чесної праці та любові до землі наших дідів та прадідів.

Я пишаюсь тим, що віддав хліборобству велику частину свого життя, що зараз теж, разом з вами, маю честь з глибокою шаною прикластись до щедрого короваю. Золоте поле гідно займає місце на українському прапорі. Тож плекаймо цю ниву як найбільшу цінність нашої держави.

Доземно вклоняюсь вам за вашу шляхетну працю. 

З повагою, Сергій Кузьменко.

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі. Ваша праця допомагає людям відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для людських контактів і спілкування.

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова. Сьогодні головними показниками вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій.

Бажаємо вам творчих перемог, натхнення і процвітання, гарного настрою сьогодні та завжди. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.

Тамара САКАРА, голова райдержадміністрації 

Світлана ТИЛИК, голова  районної ради

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента. Ви – світла надія нашого краю, важливий чинник його соціально-економічного розвитку та духовного збагачення.

Це свято зближує та об’єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Студенти завжди були авангардом української молоді. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юначих мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю. 

Тамара САКАРА, голова райдержадміністрації 

Світлана ТИЛИК, голова  районної ради

Т. Сакара и Г.ПастухДень працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно в третю неділю листопада як професійне свято працівників агросектору, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

На районні урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства були запрошені дбайливі господарі сільгосппідприємств району, незалежно від форм власності та господарювання.

Сільське господарство було, є і залишиться однією із провідних галузей народногосподарського комплексу України. Тож від його стану  значною мірою залежить продовольчо-економічна міцність країни в цілому, а значить і добробуту кожного із нас зокрема. 

Тож традиційно по завершенні основних сільськогосподарських робіт щороку третьої неділі листопада відзначається професійне свято - День працівників сільського господарства. До нього, зазвичай, селяни встигають зібрати усі зернові та технічні культури, перевести громадське тваринництво на зимово-стійлове утримання,  заготувавши для цього необхідну кількість кормів, та закласти надійну основу під урожай наступного року. А отже маємо можливість підвести попередні підсумки  виробничих показників з цих робіт.

Серед усіх професійних свят – День працівників сільського господарства є одним з найбільш знаних, адже вшановується праця численної когорти працівників. Аграрії району завжди зустрічають це свято з великою відповідальністю та високими виробничими показниками. Недаремно їх називають годувальниками, адже вони працюють у напруженому щоденному режимі, часто без відпочинку задля піднесення добробуту громадян. 

У день професійного свята висловлюємо слова глибокої поваги і вдячності всім працівникам агропромислового комплексу Петрівщини за нелегку працю, відповідальність та сумлінне виконання свого обов’язку. Ми цінуємо ваш внесок в економіку країни і поважаємо за відданість обраній справі.

Зичимо міцного здоров’я, щедрих врожаїв, позитивного настрою, і нехай втілюються в життя усі ваші плани на благо розквіту рідного району.

З повагою Василь Вінницький та Микола Максімкін, депутати обласної ради

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства.

Вшанування на державному рівні хліборобів, працівників села – це беззаперечне визнання людей, чия повсякденна праця забезпечує добробут і благополуччя кожної української родини, гарантує продовольчу безпеку регіону та країни.

Сьогодні Петрівщина демонструє стабільну, планову роботу аграрного сектору, впевнено утримує лідируючі позиції в області за сільськогосподарськими показниками, має колосальний потенціал галузі.

Щиро бажаємо кожному з вас невичерпної наснаги в почесній хліборобській справі, міцного здоров’я, щастя та благополуччя родинам, а також нових трудових успіхів на благо рідної Петрівщини та України!

Районна організація Партії регіонів

 

Зі святом, дорогі колеги, шановні працівники сільського господарства району!

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв.

Тож щиро вітаю людей цієї професії – хліборобів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом. Бажаю всім успіхів у праці, енергії, здоров’я міцного. Нехай кожному з вас щедро віддячує професійна нива. Тепла і затишку вашим родинам, щедрого святкового застілля.

Олександр Поворознюк, депутат районної ради.

Сердечно вітаю вас із професійним святом.

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. 

Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «А/ф «П’ятихатська»

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із вас вагомі здобутки.

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника - залишаються взірцем для багатьох.

З давніх-давен українське село є осередком міцних сільськогосподарських традицій та славиться добрими, талановитими і працьовитими  людьми.

Низький вам уклін за невтомну працю та любов до землі! Нехай колосяться ниви щедрими врожаями на добро і достаток у кожній сім’ї!

Дирекція та профком ТОВ «А/ф «П’ятихатська»

Сердечні вітання  і доземний уклін за невтомну працю та натруджені руки усім, хто зрощує зерно на нашій благодатній землі, хто трудиться у галузі тваринництва!

Завдяки вашій праці забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпного оптимізму та сімейного затишку у кожній оселі.

Хай щедро колоситься нива на благо Батьківщини та підвищення добробуту українського народу!

Ніна Цапенко, Ганнівських сільський голова

Щиро вітаємо вас з професійним святом! 

Багато складних випробувань випало на долю українського села, але саме благодатна земля завжди повертала йому втрачену силу, була і є першоджерелом добробуту людей та вирішальними засадами існування держави. 

Низький уклін вам за безмежну любов до землі, оптимізм, примноження трудової слави Петрівщини. Бажаємо козацького здоров’я, нових здобутків у благородній і почесній роботі, в кожну домівку – злагоди, благополуччя та щастя. 

Дирекція та профком ТОВ «А/ф «Маяк»

 

 

Сердечно вітаю із професійним святом трудівників ТОВ «Маяк»! Святом, близьким для кожного з нас. Адже розвинена аграрна галузь – це основа економіки України і запорука добробуту українців. Працівники сільського господарства щороку демонструють все значніші успіхи, які підтверджують імідж України як потужної й самостійної аграрної держави в світі.

Велика шана трударям товариства за їх неоцінений вклад у розвиток нашого славного краю. Нехай ніколи не згасає любов українців до рідної землі, а праця селянина завжди буде належно поцінована. Щастя, добра вам та запашного хліба на столі.

Володимир Мірошніченко, генеральний директор ТОВ «Агродар»

У кожного з нас є багато свят, але День працівників сільського господарства для селян - особливе, узагальнююче. 

Поздоровляємо дорогих хліборобів і тваринників з професійним святом та бажаємо наснаги і успіхів у праці задля кращого життя.

Бажаємо вам, шановні трударі і ветерани, успіхів у роботі, енергії у справах подолання труднощів сьогодення, віри у краще майбутнє нашого господарства і держави. Мирного вам неба, міцного здоров’я і родинного щастя! Добра вам і щастя, здоров’я і достатку!

Правління і профком ТОВ «Малинівське».

Щиро вітаємо усіх вас з професійним святом.    

Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання України.   

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Нехай мирним буде небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

Дирекція ТОВ «Верес»

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства. Доземний вам уклін за невтомну працю, що дає вагомі результати на полі і в тваринництві. Бажаємо кожній вашій родині достатку і благополуччя, здоров’я й усіляких насолод життя. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Олексій Соботюк, Луганський сільський голова

 

 

Усім, хто працює у нашій агрофірмі, - наші благословенні вітання!

Вітаючи трудовий колектив і кожного його працівника зі святом, бажаємо успіхів на нелегкій хліборобській та життєвій ниві, домашнього тепла і ніжності, незламної душевної сили і правди. Глибока шана ветеранам рільництва і тваринництва, які на заслуженому відпочинку. Хай ясніше світяться вікна ваших домівок, хай їхнє лагідне тепло зігріває вистраждане попередніми поколіннями селян прагнення до праці на власній землі. Благополуччя і добробуту!

Правління та профком СВК «Агрофірма «Маріампольська».

 

 

Поздоровляємо працівників господарства з нашим професійним святом. 

Наша професія - одна з найшанованіших, тож недаремно люди кажуть: «Хвала рукам, що пахнуть хлібом!». 

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

Бажаємо вам, шановні хлібороби, добра і щастя, здоров’я і достатку, синього мирного неба над безмежним золотом ланів.

Дирекція та профком ТОВ «Фортуна».

Дирекція підприємства щиро вітає вас із Днем працівників сільського господарства. Українська держава ще з часів трипільської епохи успадкувала від своїх предків традиції хліборобів та Богом дану найродючішу у світі землю, на якій трудяться ваші невтомні руки. 

Зичимо вам миру і достатку у ваших сім’ях, здоров’я і наснаги, родинного затишку та подальших трудових успіхів заради щедрого колосу.

Хай визріє добро і зів’яне зло, хай стануть вічними щастя і благополуччя!

Григорій ОГИР, голова ПСП «Водянське».

Працівники сільськогосподарського виробництва знають, що тільки напружена праця дає результат. Тож велике вам спасибі за цю працю!                                                                      

Прийміть поздоровлення і найщиріші побажання здоров’я, щастя, сімейного благополуччя з нагоди нашого професійного свята. 

Щастя вам, усмішок, щедрої долі,
Серце хай гріє людська доброта,
Втоми не знайте ні в чому й ніколи
І будьте здорові на довгі літа.

Дирекція ПСП «Зарічне»

 

Вітаю вас із Днем працівників сільського господарства! 

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою тяжкої хліборобської праці на благо України, це хвала вашим працьовитим рукам, які знають справжню ціну хліба. Зичу нових успіхів у праці, світлої долі, наснаги, миру і злагоди, щастя і добробуту! 

Віктор Заіка, Новостародубський сільський голова.

Вітаю всіх працівників, пайовиків і пенсіонерів - ветеранів праці з головним святом трудівників ланів і ферм, майстерень і переробних цехів. Бажаємо усім справжнього людського щастя, злагоди і благополуччя у ваших родинах.

Хай доля квітує, як соняха цвіт,
Хліба колосяться підряд сотні літ!
Хай ниви буяють, врожаєм втішають
Оселі людські і увесь білий світ! 

Віктор Волков, голова ПП «Дружба»

Від щирого серця вітаю вас із чудовим святом - Днем працівників сільського господарства. Для нас це свято має особливе значення, адже в наших володіннях основний засіб виробництва - чорноземи-годувальники, від використання яких залежить добробут кожної сім’ї. Сердечно дякую усім, хто робить все можливе, аби щедро колосилися і рясно врожаїлися наші лани-насінники. Міцного здоров’я, щастя і добра!

Сергій Даценко, виконавчий директор ТОВ «Чечеліївське»

Поздоровляємо вас із професійним  святом - Днем працівників сільського господарства. Добра, натхнення і всіляких людських гараздів з нагоди свята бажаємо усім мешканцям територіальної громади, адже кожен у тій чи іншій мірі причетний до землі: всі ми - селяни. Бажаємо міцного здоров’я на довгі роки, щастя, радості, життєвого оптимізму, аби в кожній родині панувала злагода і любов, благополуччя і віра у краще майбутнє. Нових вам успіхів у вашій невтомній  праці!

Чечеліївський сільський голова

Коли світять зорі - шлях стає світлішим,
Коли є міцні дуби, що тримають небо, -
Молодим пагінцям рости просторіше,
Коли поруч відчуваєш дружнє плече - ідеш упевненіше.
Коли є мудрі вчителі та наставники - працювати легше,
Адже є на кого рівнятися, є на кого покластися.

Наше село Зелене хоч і невелике, але дуже багате на знаменитих людей. Хто не знає поета І.Є.Хоменка чи співака О.М. Таранця?!

Але ми інколи не бачимо поряд зі знаменитостями простих, добрих людей, які своїми справами, навіть не помічаючи цього, творять справжні чудеса. Олександр Михайлович Жушман, голова ФГ «АЛАН» - один із них. Яка б справа не започатковувалася в селі, він завжди візьме в ній участь.

Андрій НіколаєнкоВ інформаційному просторі нашої держави все більшої популярності набуває обговорення поняття «інститут громадянського суспільства». Розвиток громадянського суспільства - це шлях, яким іде кожна сучасна демократична держава, в цьому процесі Україна не виняток, на рівні центральних органів влади громадськості відводиться одна з ключових ролей в плані формування та реалізації державної і регіональної політики. 

Кілька років тому в державі була започаткована практика створення регіональних цільових програм сприяння розвитку громадянського суспільства – є така програма і в нашій області. На Кіровоградщині взагалі добре налагоджено співпрацю обласної влади із різними громадськими об’єднаннями – посередником у цьому процесі можна вважати Громадську раду при облдержадміністрації та обласний інформаційно-ресурсний центр. 

Предметом розгляду останньої щопонеділкової наради при голові райдержадміністрації став аналіз стану реалізації в регіонах завдань Президента України щодо розвитку громадянського суспільства і залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики. З тим, як цей аспект формування засад демократичної цивілізованої спільноти просувається у нас на Петрівщині, знайомила завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Тетяна Волощенко. Зокрема Тетяна Миколаївна підкреслила, що Глава держави ставить низку завдань владі на місцях, в тому числі і долучати громадськість до обговорення ключових питань регіонального розвитку. Для реалізації цієї ініціативи ще в лютому 2013 року при Петрівській районній державній адміністрації було створено Громадську раду, до складу якої увійшли представники дієвих громадських, профспілкових та релігійних організацій району. Засідання Громадської ради, відповідно до регламенту її діяльності, відбуваються щоквартально, або, в разі необхідності, за ініціативою її учасників – для вирішення якогось невідкладного питання. Цього року Громадською радою було проведено вже 6 засідань, на яких розглянули близько 20-ти питань. Зокрема, обговорили проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, підтримали пропозиції з актуалізації завдань, інвестиційних проектів та соціальних заходів у рамках районного сегмента Програми «Центральний регіон-2015», розглядали питання популяризації здорового способу життя серед молоді, оздоровлення дітей влітку, роль закладів культури в розвитку місцевих громад і тому подібне. Разом з тим найбільше уваги Громадська рада приділяє стану довкілля та проблемам благоустрою населених пунктів району. Усі рішення Громадської ради оформляються протоколами і носять рекомендаційний характер.

Управління ветеринарної медицини в Петрівському районі оголошує конкурс на зміщення вакантних посад державних службовців: завідувача сектору забезпечення протиепізоотичних заходів – лікаря ветеринарної медицини та головного спеціаліста сектору забезпечення протиепізоотичних заходів  – лікаря ветеринарної медицини.

Завідувача сектору державної інспекції та безпечності харчових продуктів - лікаря ветеринарної медицини. 

Директор ПСП «Водянське» - Г.І. Огир, директор ПСП «Дружба» - В.І. Волков, директор СФГ «Роксолана» - В.І. Больбот, виконавчий директор ТОВ «А/ф «Фортуна» - Л.І. Назарук, генеральний директор ТОВ «А/ф «П’ятихатська» - О.Г. Поворознюк  та П.О. Проценко! 

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

З повагою адміністрація Петрівської загальноосвітньої школи І ступеня

 

14 листопада світова спільнота відзначила день боротьби з діабетом

ГлюкометрСьогодні цукровий діабет посідає третє місце у світі за поширеністю після серцево-судинних і онкологічних захворювань. За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я, 347 мільйонів людей у всьому світі мають це складне захворювання, що справедливо визнано неінфекційною епідемією XXI століття. За прогнозами, у наступні 10 років загальна кількість випадків смерті від діабету зросте у понад 50%, а до 2030 року діабет стане провідною причиною смерті у світі.

Половина хворих на ЦД не знають про наявність у них хвороби і за відсутності лікування піддаються дуже високому ризику розвитку ускладнень і передчасної смерті. 

За даними експертів, в Україні наразі понад мільйон триста тисяч хворих на цукровий діабет. При цьому кількість нових випадків зростає щорічно на 5%.

Захід проходить з 11 по 17 листопада в рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020рр.). Впродовж тижня Державтоінспекція проводить профілактичні заходи «Пішохід», «П’яний за кермом злочинець», «Безпечна швидкість» та благодійну акцію «Здай кров – врятуй життя», крім того ініціюється проведення  круглих  столів,  присвячених безпеці на дорогах, профілактичні акції, наукові та практичні заняття з безпеки дорожнього руху в трудових колективах та загальноосвітніх навчальних закладах області тощо.

Мета Десятиліття – надати можливість для довгострокових та скоординованих дій на підтримку безпеки дорожнього руху і як наслідок – забезпечити передумови для суттєвого скорочення втрат на автомобільних дорогах. Завдання Тижня БДР – консолідація сил державних інститутів, громадських організацій, наукової спільноти та громадськості для вжиття реальних заходів для підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

З метою протипожежної пропаганди та висвітлення організаційних питань, що стосуються діяльності пожежно-рятувальної служби, 8 листопада 2013 року, з 10 до 11.30 години, працювала пряма телефонна лінія з начальником ДПРЧ-32 У ДСНС у Кіровоградській області Пащенком Андрієм Володимировичем.

За даний проміжок часу було прийнято близько десятка телефонних дзвінків, і навіть коли обумовлений час вийшов, громадяни ще продовжували телефонувати та отримувати відповіді на запитання і консультації.

Головними  питаннями дня були: вимоги до працевлаштування в підрозділи ДСНС та чи потрібно платити за виїзд пожежної охорони.

Андрій Володимирович наголосив на тому, що виїзд на пожежу та надзвичайну ситуацію пожежно-рятувуальної служби безкоштовний!  А для того, щоб стати одним з рятувальників, потрібно бути добре фізично розвиненим, мати середню спеціальну освіту, та пройти строкову службу в лавах Української армії.

В’ячеслав Бакун, командир відділення ДПРЧ-32 У ДСНС у області

Якщо ви стали свідком виявленої мужності і героїзму або безпосереднім учасником рятування людей, ліквідації пожежі, аварії чи стихійного лиха, просимо надавати інформацію про це за телефонами: (022) 22-15-42, 22-09-90 або за адресою: відділ роботи із ЗМІ та громадськістю У ДСНС України у Кіровоградській області, вул. Пашутінська, 1, м. Кіровоград, 25015.

Підсумки підбиваються напередодні Дня рятівника. Учасники, які стають лауреатами, нагороджуються державною службою з надзвичайних ситуацій відзнакою “Герой-рятувальник року”.

Чекаємо ваших листів і повідомлень!

Реформою реєстрації прав на нерухомість, яка розпочалася з початку 2013 року, була зруйнована монополія бюро технічної інвентаризації (БТІ) на послуги з адміністрування реєстру і проведення технічної інвентаризації нерухомого майна, яка закономірно приводила до корупції. Право здійснювати технічну інвентаризацію отримали приватні компанії за умови наявності у них відповідної ліцензії та фахівців, які пройшли професійну атестацію у Мінрегіоні України й отримали кваліфікаційний сертифікат. Слід зазначити, що вимоги до претендентів досить жорсткі, що не дозволить створювати приватні структури під разові потреби.

Законодавчо було змінено порядок проведення техінвентаризації об’єктів нерухомого майна. Тобто комунальні БТІ, як суб’єкти господарювання, виконують технічну інвентаризацію нарівні з іншими суб’єктами господарювання.

Петрівський районний суд Кіровоградської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади помічника заступника голови суду.

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи за фахом в державній службі не менше 5 років; володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

За детальною інформацією звертатися за адресою: вул. Ілліча, 34, в смт. Петровому Петрівського району Кіровоградської області. Термін приймання документів - 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.