Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства.

Вшанування на державному рівні хліборобів, працівників села – це беззаперечне визнання людей, чия повсякденна праця забезпечує добробут і благополуччя кожної української родини, гарантує продовольчу безпеку регіону та країни.

Сьогодні Петрівщина демонструє стабільну, планову роботу аграрного сектору, впевнено утримує лідируючі позиції в області за сільськогосподарськими показниками, має колосальний потенціал галузі.

Щиро бажаємо кожному з вас невичерпної наснаги в почесній хліборобській справі, міцного здоров’я, щастя та благополуччя родинам, а також нових трудових успіхів на благо рідної Петрівщини та України!

Районна організація Партії регіонів

 

Зі святом, дорогі колеги, шановні працівники сільського господарства району!

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв.

Тож щиро вітаю людей цієї професії – хліборобів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом. Бажаю всім успіхів у праці, енергії, здоров’я міцного. Нехай кожному з вас щедро віддячує професійна нива. Тепла і затишку вашим родинам, щедрого святкового застілля.

Олександр Поворознюк, депутат районної ради.