Т. Сакара и Г.ПастухДень працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно в третю неділю листопада як професійне свято працівників агросектору, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

На районні урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства були запрошені дбайливі господарі сільгосппідприємств району, незалежно від форм власності та господарювання.

Їх привітала куратор нашого району, заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух: «Сільське господарство у нашій країні - це становий хребет економіки, запорука стабільності і впевненості в майбутньому. У сільському господарстві формується вагома частка валового внутрішнього продукту держави, а унікальність природних ресурсів галузі створює практично необмежений потенціал економічного зростання. Незважаючи на труднощі, український селянин був і залишається дбайливим господарем, який вміє працювати, впроваджувати нові технології, виробляти продукцію, що має попит на внутрішньому і світовому ринку. Тож вітаю вас із цим гарним святом! Спасибі, що ви є на світі! Бажаю всім ніколи не знати ніяких бід та незгод у житті. Нехай боронить вас Бог!»

(Детальніший репортаж про святкування - у наступному номері)