(Закінчення. Початок у №88)

на урочистості зібралися господарники, які віддають сільському господарству значну частину життяГолова райдержадміністрації Тамара Сакара звернулася до господарників з такими словами: «З давніх-давен наш край славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, має міцні усталені сільськогосподарські традиції. Завдяки «золотим рукам» сільських трударів, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Сьогодні нелегко працювати на землі, і лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві дедалі підвищуються. Ось і нинішній рік видався вдалим, тож я впевнена, що і надалі, при підтримці одне одного, ми не збавлятимемо темпів і робитимемо усе для процвітання району та підвищення добробуту наших громад. Щиро вітаю вас зі святом! Бажаю подальших успіхів, щедрих врожаїв на полях, садах та городах, високих удоїв та приплодів на фермах, добра та затишку в оселях!».

Почесною грамотою РДА нагороджується С.Г.СєдченкоДо вітань долучилася голова районної ради Світлана Тилик: «Шановні аграрії! Немає таких слів, аби сповна висловити вам подяку за вашу тяжку працю. Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції у розвитку сільськогосподарського виробництва району. Поряд з цим ви допомагаєте утримувати соціальну сферу на селі. Спасибі вам за співпрацю та розуміння. Бажаю всім рясних врожаїв та високих закупівельних цін. Нехай процвітають ваші господарства, нехай панує злагода та добробут у ваших сім’ях!».

хлібом-сіллю вітали працівників сільського господарства вихованці ДМШКерівники району та області вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та грошові винагороди за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства району та з нагоди професійного свята водієві СВК «Росія» І.В. Бринчуку, механізатору ТОВ «Агрофірма «Маяк» О.Ю. Верещаці, водієві ТОВ «Малинівське» В.І. Висоцькому, механізатору ПСП «Водянське» І.Ю. Воронову, головному інженеру ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» Ф.М. Громку, головному енергетику ПСП «Зарічне» О.М. Іванову, завідуючій молочно-товарною фермою №1 ПСП «Зарічне» К.О. Кареті, механізатору СПП «Віза-Агро» В.А. Коваленку, трактористу-машиністу ПСП «Райпольське» Ю.М. Ляліну, оператору машинного доїння ПП «Дружба» А.І. Мандригелі, трактористу ФГ «АЛАН» О.А. Нечаю, трактористу ФГ «Катрич» Є.Д. Образку, трактористу ПП «Дружба» В.М. Розкішному, трактористу-машиністу СФГ «СВС» С.Г. Сєдченку та головному бухгалтеру ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» В.І. Суворій.

на святі вперше з успіхом дебютував новостворений хор  районного Будинку культуриДля нагороджених та усіх присутніх прозвучали музичні вітання від працівників районного Будинку культуру. Їх вітав хоровий колектив (керівник - Тетяна Танчинець), народний аматорський квартет «Елегія» (керівник – О.Шарутенко), інструментальний ансамбль (керівник – Леонід Старов), солісти – Людмила Кущ, яка вперше виконала пісню на слова нашого місцевого поета Григорія Ліщенюка «Жаром обпікає горобина» та Дмитро Суліма, танцювальний колектив ДМШ (викладач – Марина Дроб’язко). А ведучі концерту Ірина Рева та Дмитро Суліма підсумували виступ такими словами:

звучали запальні п’єси у виконанні інструментального ансамблю РБК.За життедайну i промінну скибу,
За втому i священні мозолі –
Низький уклін, сердечне вам спасибі,
Хвала i честь вам, лицарі землі!

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімках: на урочистості зібралися господарники, які віддають сільському господарству значну частину життя; Почесною грамотою РДА нагороджується С.Г.Сєдченко; хлібом-сіллю вітали працівників сільського господарства вихованці ДМШ; на святі вперше з успіхом дебютував новостворений хор  районного Будинку культури; звучали запальні п’єси у виконанні інструментального ансамблю РБК.