Щиро вітаємо вас з професійним святом! 

Багато складних випробувань випало на долю українського села, але саме благодатна земля завжди повертала йому втрачену силу, була і є першоджерелом добробуту людей та вирішальними засадами існування держави. 

Низький уклін вам за безмежну любов до землі, оптимізм, примноження трудової слави Петрівщини. Бажаємо козацького здоров’я, нових здобутків у благородній і почесній роботі, в кожну домівку – злагоди, благополуччя та щастя. 

Дирекція та профком ТОВ «А/ф «Маяк»

 

 

Сердечно вітаю із професійним святом трудівників ТОВ «Маяк»! Святом, близьким для кожного з нас. Адже розвинена аграрна галузь – це основа економіки України і запорука добробуту українців. Працівники сільського господарства щороку демонструють все значніші успіхи, які підтверджують імідж України як потужної й самостійної аграрної держави в світі.

Велика шана трударям товариства за їх неоцінений вклад у розвиток нашого славного краю. Нехай ніколи не згасає любов українців до рідної землі, а праця селянина завжди буде належно поцінована. Щастя, добра вам та запашного хліба на столі.

Володимир Мірошніченко, генеральний директор ТОВ «Агродар»