Від усього серця вітаю Вас із святом весни, любові та краси – 8 Березня!

Дякую Вам за невтомну працю, якою Ви прославляєте і возвеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи і досягнення!

Ви, дорогі жінки – матері, дружини, доньки – наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Бажаю Вам миру та здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай Ваша доля буде щедро осіяна теплом і турботою, серце зігріте увагою рідних і близьких, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

З повагою народний депутат Анатолій Кузьменко

Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного жіночого свята Весни! Незважаючи на жодні перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя. Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. Поки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Ми, чоловіки, не втомлюємося захоплюватися вашим умінням прощати, любити і чекати! А ваше тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому, як багато заборгували перед вами за ваше терпіння, працю, турботу про близьких і улюблених людей! Зі святом, дорогі жінки!

Олександр Поворознюк, депутат районної ради

Вітаю вас із цим чудовим весняним святом - 8-го Березня. Ви завжди були берегинями миру та спокою – у ваших родинах та нашій державі. Нехай у ваших оселях панує добро та затишок, а рідні й близькі будуть поряд навіть у найбуремніші часи. Нехай ця весна принесе на своїх крилах лише найкращі емоції, які, відповідно, залишать у вашій пам’яті тільки найкращі спогади! Бажаю вам неземного кохання, взаємності і ангельської краси.

Ніна Цапенко, Ганнівський сільський голова

Жінка в пожежно-рятувальній службі

У нашому селищі міського типу проживає чарівна жінка - Зоя Іванівна Сокол. Вона працює диспетчером в пожежно-рятувальній частині понад 18 років. Колеги знають її як привітну і добру людину.

Народилася - Зоя Іванівна в Новгомиргородському ра-йоні , але життя так склалося, що їй з родиною довелося переїхати до смт. Петрового, де вона і прийшла працювати в службу порятунку в 1996 році. В колективі її поважають за чесність, ввічливість, добросовісне ставлення до посадових обов’язків. А ще Зоя Іванівна завжди готова прийти на допомогу колегам, розрадити добрим словом і порадою.
У подружньому житті наша колега теж щаслива. Вона має чоловіка та двох синів. Найбільшою ж радістю для Зої Іванівни є онук, якому вона віддає любов і тепло своєї душі.

Користуючись нагодою, щиро вітаю весь жіночий трудовий колектив 32-ДПРЧ та усіх жінок Петрівського району з цим жіночим весняним та сонячним святом! Щастя вам, щирого кохання та побільше радісних моментів у вашому житті!!!

Володимир Малюта, начальник Петрівського РС У ДСНС України у Кіровоградській області.

Весь колектив вітає вас з весняним святом - 8 Березня! Бажаємо вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у ваших родинах були лад, тепло і затишок. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторними, тендітними та загадковими. І нехай ваші улюблені і близькі чоловіки піклуються про вас цілий рік, а не тільки в цей день. Ми від усієї душі приєднуємося до всіх побажань і поздоровлень, які ви вже отримали і ще отримаєте!

Світлана Тилик, Петрівський селищний голова

Жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Щиросердечно вітаючи всіх з Міжнародним жіночим днем, низько вклоняємося вам, дорогі матері, дружини, сестри, доньки, колеги, від усього серця дякуємо, що ви завжди поруч з нами, що своєю повсякденною турботою і громадською діяльністю примножуєте добру славу та здобутки держави.

Щиро зичимо міцного здоров’я та довголіття, щастя та достатку. Нехай у ваших оселях завжди лунає дитячий сміх, панують злагода і любов.

Віктор Заїка, Новостародубський сільський голова

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня!

Бажаю здоров’я міцного, радості, багато щасливих весен та уваги рідних і близьких! Хай посмішка пробудженої природи і тепло додадуть вам сил, упевненості в собі. Хай будуть святковими ваші будні і завжди квітне сад у душі. Зі святом Весни!

Катерина Галуган, депутат районної ради

Наші віддані і надійні друзі, близькі і рідні люди!

Сердечно вітаємо вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків.

Нехай в цей день погожий, ясний
В душі панує радість і цвіте краса!
У день весни на привітання рясний -
Жінки! Бажаємо Вам щастя і Добра!

Дирекція та профком ТОВ «Водянське»

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

Від щирого серця хочеться привітати всіх наших красунь та розумниць. Не інакше - день Жінки - має бути особистим святом кожної свідомої людини. Людини, небайдужої до природніх цінностей та найперших людських пріоритетів. Рід, сім’я, мати, сестра, бабуся, подруга, - всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. А людина - істота суспільна. Для чоловіків, крім того - дівчина, дружина, особливо дружина - уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя.

Від усієї душі бажаємо вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь-які негоди! Бажаємо, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації
Тамара Сакара, голова районної ради

Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем Жінок!

Кажуть: без верби і калини – нема України. Як нема її без мелодійної пісні, якої вчить свою дитину ненька, без материнської щирої ласки, яка так властива жінкам-українкам, без маленьких чарівних україночок, які символізують красу всього українського жіноцтва, бо ж щічки у них - калинові, вуста – малинові, а коси – від вербиченьки – ніжно кучеряві. Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон.

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське»

Бажаємо вам теплоти, ніжності, весни, сонця, радості, любові. Нехай чоловіки вас балують і виконують всі бажання кожен день, щоб ви завжди відчували себе тендітними, жіночними і щасливими.

З весняним днем 8 Березня!
У ньому ніжність, ласка і тепло.
Ми вас всім серцем вітаємо,
Бажаємо радісних турбот:
Прийняти подарунки, привітання,
Вдихати квітковий аромат.
І оточеній бути увагою
Не тільки в свято, а завжди.
Бажаємо бути зіркою і музою,
На подвиги всіх надихати
І, нібито зірка на небі,
Світити і казково виблискувати!

З повагою колектив редакції «Трудова слава»

Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 Березня.

Від усієї душі бажаю вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловік, з яким будуть не страшні будь-які негаразди. Щоб кожний день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а ви залишайтеся завжди такими ж неповторними. Бажаю здійснення усіх ваших мрій.

Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

Щиросердно вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Бажаємо весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя й любові, міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а ви залишайтеся завжди такими ж неповторними, якими є зараз. Від усієї душі приєднуємось до всіх вітань та поздоровлень, що ви вже отримали, та ще раз бажаємо здійснення усіх ваших мрій.

Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

Від щирого серця вітаємо вас з 8 Березня і бажаємо, щоб у наших серцях завжди розквітала весна! Щастя і кохання вам, здійснення мрій! Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо вам вдачі, міцного здоров’я, хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Віталій Волков, генеральний директор ПП «Дружба»

Щиро і сердечно вітаю вас із весняним святом – 8 Березня. Від усієї душі бажаю величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь–які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Єдності, згоди і благополуччя вашим родинам! Міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода та добробут.

Сергій Дяченко, Чечеліївський сільський голова

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас жіноче свято – 8 Березня.

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті: щастя, радість, надія, кохання - пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі наші, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Від усієї душі бажаю вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Інна Беркун, Зеленський сільський голова

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята 8 Березня! Мудреці кажуть: «Царство жінки – це царство ніжності, тонкості і терпіння». І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх можливих життєвих негараздів. Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам.

Микола Платошин, Іскрівський сільський голова

Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем Жінок! Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. У цей святковий день бажаємо усім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та по-стійного душевного комфорту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми чоловіки, з радістю коримося.

Іван Шульга, Йосипівський сільський голова

Із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований. Від усієї душі бажаю вам величезного жіночого щастя, любові і добра!

Роман Штурмак, Луганський сільський голова

З нагоди прекрасного весняного свята – Міжнародного жіночого дня 8 Березня!

Від усього серця вітаю вас і бажаю міцного здоров’я, благополуччя, радості, кохання і краси. Адже усе найсвятіше, що дарує нам доля, пов’язане саме з вами. Хай це свято зігріває надіями, а любов і віра огортають вас і вашу родину щастям і благополуччям! Успіхів вам, гарного святкового настрою, міцного здоров’я, оптимізму та усіляких гараздів! Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Едуард Яротник, Малинівський сільський голова

Від усього серця вітаємо вас із святом весни, любові та краси – Міжнaродним жіночим днем 8 Березня!

Низький уклін вам, шановні трудівниці і ветерани праці, за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово.

Ви, як ніхто, вмієте привносити радість у свій труд, надихати на високі досягнення і самим досягати значних результатів. Від усього серця бажаємо вам добра і благополуччя, миру і злагоди, творчих успіхів і життєвих перемог, сімейного затишку і кохання. Нехай у вашому домі панують спокій та добробут, зігріті теплом та повагою рідних та близьких. Нехай ваші родини завжди будуть щасливими!

Дирекція ТОВ «Верес»

Вкотре прийшло радісне свято - 8 Березня! Вітаємо вас із святом Весни!

Щиро бажаємо весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри.

Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято присвячене вам і осяяне вами, мов сонцем. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас. Бажаємо вам, дорогі наші мами і сестри, дружини і бабусі, онучки і доні, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.

Дирекція та профком ТОВ «Маяк»

Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночим святом Весни!

Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай ваша доброта, ніжність, жіночність зажди сповнюють серця радістю і любов’ю, які є запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а ваша праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх ваших задумів. Тому від імені усіх чоловіків відділу освіти дозвольте низько вклонитися вам і ще раз побажати, аби всі ваші мрії та найкращі побажання здійснилися якомога швидше. А також – найвищого вам Божого благословення, душевного тепла і родинного затишку! Ще раз із святом вас!

Григорій Москалець, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА
Людмила Горбанець, голова районної профспілкової організації працівників освіти

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, кохання та гармонії в житті. Щоб ваша життєва стежина була встелена квітами, а доля дарувала вам багато приємних несподіванок. Ми вдячні вам за красу і ніжність, доброту і щиросердечну чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих дітей. Саме ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Нехай там, де ви з’являєтеся, розцвітають посмішки і чуються компліменти. Будьте улюблені і щасливі!

Наталія Лепська, Петрівський сільський голова

Сердечно вітаю вас із світлим святом краси та любові – Жіночим Днем 8 Березня!

У наших серцях прихід весни, усе найкраще і найдорожче – родинне тепло і затишок, безмежна душевна щедрість – все пов’язане з матерями, сестрами, доньками. У ці святкові дні хочеться побажати вам, вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, миру і надії. Щасливої вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів - ніжних і духмяних. Зичу вам родинного тепла, достатку і добра, краси і любові, віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане, віри в людей – вони, переважно, є добрими, віри в себе – це запорука успіху!

Сергій Доцяк, Богданівський сільський голова

Сердечно вітаємо вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем – 8 Березня!

Весна хоч і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею – найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті. І саме прекрасна половина людства, її краса та ніжність асоціюється з пробудженням природи, коли ласкаві промінчики жіночих усмішок якось по-особливому починають обігрівати спраглі від зимових холодів чоловічі душі. Бажаємо вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Зі святом Весни вас!

Дирекція ТОВ «Чечеліївске»

Щиро вітаю найкращу половину людства з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня! Зичу вам, дорогі жінки, міцного здоров’я, щастя й сімейного благополуччя! Нарешті довгоочікуване свято прийшло до нас на поріг. Адже саме цей день ми вважаємо датою остаточної перемоги весни над зимовими холодами, саме велика червона вісімка на календарі додає чоловікам снаги й бажання більше подобатися вам, наші любі жінки, бути у ваших очах сильнішими, добрішими, мудрішими.

Оксана Гончаренко, Водянський сільський голова

У цей світлий день прийміть найщиріші вітання з прекрасним весняним святом краси і любові - 8 Березня.

Сьогодні Ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у со-ціально-економічний розвиток нашого села і всієї країни. Але, у першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світу, домашнього вогнища, сімейного благополуччя. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, нехай ваша доля буде щедро осінена теплом і любов’ю, а серце зігріте занепокоєнням і увагою рідних і близьких. Низький уклін вам, дорогі Жінки!

Людмила Коломієць, Іванівський сільський голова

Прийміть найщиріші вітання в день першого весняного свята 8 Березня – свята краси, гармонії і любові.

Це свято пробудження природи, свято початку весни. Це свято, коли ми, чоловіки, приносимо хвалу жінці, без якої наш рід не міг би зайняти гідного місця у світі, без якої ми не змогли б стати нацією і народом.

Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя, поваги та злагоди в сім’ях. Веселого вам настрою, милосердної долі, невичерпного достатку, добра та благополуччя.

Анатолій Дорофеєв, генеральний директор ТОВ «Агродар»

До Вас посміхається ранок весняний,
Даруючи чистих небес голубінь.
Ви завжди прекрасна, кохана, жадана,
Серця зігріває Ваш погляд ясний.
Нехай Вам завжди посміхається доля,
Хай шириться простір для сонячних мрій.
Хай низько вклоняються квіти довкола,
Бо Ви у цей день – королева весни.

З повагою батьки та учні 1-А класу.

У ці перші березневі дні свій день народження відзначає Олександр Григорович Поворознюк – людина, яка чимало корисного робить для розвитку і популяризації нашого ра-йону. А найголовніше – зробила дійсністю те, про що сотні уболівальників Петрівщини не могли сподіватися навіть у найсміливіших своїх фантазіях, подарувавши жителям ра-йону висококласне футбольне видовище.

От скажіть відверто: хтось міг собі уявити ще років зо 5-6 тому, коли на місці колишнього петрівського стадіону утворився вигін, на якому випасалися корови та кози, що невдовзі тут знову буде красень-стадіон. Та не лише стадіон, а ще й команда, до якої помірятися силами приїжджатимуть такі відомі у футбольному світі клуби, як «Іллічівець» з Маріуполя, «Верес» з Рівного, «Волинь» з Луцька, «Буковина» з Чернівців… Ще й зараз, пишучи ці рядки, мені здається, що пишу якусь неймовірну фантастичну казку… Але ж це не казка, це - дійсність, хоч би якою неймовірною вона не здавалась!

Жінка - це храм любові і добра, запорука миру і злагоди, надійний заслін на шляху в житті неприємних негараздів.

Жіноча доля споконвіку турботлива і відповідальна, а головне - народити і вигодувати материнським молоком дитину.

Тільки мати зможе так щиро та ласкаво приголубити дитину, тільки материнська любов незрадлива, тільки мамині натруджені теплі руки пахнуть хлібом і молоком, тільки мати може все життя чекати з війни сина, що не повернувся. Не вибирають в житті лише матір і Батьківщину. Святе ім’я - мати. Ось як співав Горчинський про матір:

Мамо, мамо, вічна і кохана
Ви пробачте,що був неуважний,
Знаю, Ви молилися за мене
Дні і ночі, сива моя нене.

Хочу у переддень світлого свята весни і кохання сказати кілька слів про тих, кого воно стосується найбільше: кращу половину людства – наших ніжних, милих, коханих дружин, матерів, сестер і подруг.

Свого часу, до 1963 року, мені довелося працювати в радгоспі «П’ятихатський» трактористом. Мені завжди імпонувала колишня голова Ганнівської сільради Зінаїда Микитівна Ковальова – її діловитість, відповідальність, поєднання слова з ділом, вміння згуртувати людей на виконання різноманітних завдань. Вона і зараз на вістрі громадського життя територіальної громади, є однією з активних помічниць нинішнього сільського голови Ніни Степанівни Цапенко.

Святкування 8 Березня – Міжнародного Жіночого Дня в різних країнах світу.

В Італії

У цій країні чоловіків не пускають в жіночі компанії. Ви скажете – нічого собі. Так, так. Саме таким чином жінки Італії відзначають свою незалежність і свій жіночий день.
Вони йдуть в кафе або бари, п’ють легкі коктейлі. Пізніше направляються в чоловічі стрип-бари. У свято для жінок вхід безкоштовний. От так італійки!

В Японії

Дружина чоловікові:
- Любий, а що ти мені подаруєш на 8 березня?
- Он бачиш за вікном MERCEDES-S 550 білий з чорним дахом стоїть?
- Ого… так!
- Ось тоооочно такого ж кольору труси!

* * *

Кожному чоловікові, що купив на 8 Березня сковорідку, — каска в дарунок!

* * *

Порада жінкам: “Якщо на 8 Березня чоловік подарував вам побутову техніку з “Ельдорадо”, подумайте, комусь же дісталася “друга безплатно”.

* * *

Навесні, коли тануть сніги
І на рясті просяє веселка,
Повні сил і живої снаги,
Ми вшановуєм пам’ять Шевченка

Вічну шану українського народу і народів всього світу Т.Г.Шевченко здобув своєю геніальною поезією: простою, зрозумілою і, в той же час, зворушливою. Нині не знайдеться в Україні людини, яка не була б з нею знайома. Більшість віршів і поем склалися на тернистих дорогах його життя, які, здебільшого, пролягали поза межами рідного краю – під час навчання та перебування в Петербурзі та в засланні.

Багато віршів Шевченка стали піснями, однією з найпопулярніших є «Реве та стогне Дніпр широкий» (з поезії «Причинна»).

Спортивні новини

«Інгулець-2» припинив свої виступи в Кубку Придніпров’я 2017. Така нерадісна для уболівальників нашої команди новина з”явилися в четвер на клубному сайті. Здається, вперше у відповідальному двобої «Інгульця» з ФК «ВПК-Агро» перемогу здобули футболісти з Магдалинівки. За тією інформацією, що ми отримали від президента клубу Олександра Поворознюка, перший тайм зустрічі наші хлопці відверто провалили. Принаймні магдалинівці продемонстрували більше бажання, більше бойового духу, більше волі до перемоги, тоді як вищий за своїм кваліфікаційним статусом «Інгулець-2» не створив майже жодної по-справжньому сер-йозної загрози. Отож у першому таймі наша команда цілком заслужено поступилася з рахунком 1:2.

В перерві поєдинку в роздягальні нашої команди відбулася серйозна розмова, тож на другий тайм «Інгулець-2» вийшов уже з зовсім іншим настроєм. Та все ж, на жаль, бойового запалу нашим гравцям, щоб зрівняти рахунок - не вистачило.