Спортивні новини

«Інгулець-2» припинив свої виступи в Кубку Придніпров’я 2017. Така нерадісна для уболівальників нашої команди новина з”явилися в четвер на клубному сайті. Здається, вперше у відповідальному двобої «Інгульця» з ФК «ВПК-Агро» перемогу здобули футболісти з Магдалинівки. За тією інформацією, що ми отримали від президента клубу Олександра Поворознюка, перший тайм зустрічі наші хлопці відверто провалили. Принаймні магдалинівці продемонстрували більше бажання, більше бойового духу, більше волі до перемоги, тоді як вищий за своїм кваліфікаційним статусом «Інгулець-2» не створив майже жодної по-справжньому сер-йозної загрози. Отож у першому таймі наша команда цілком заслужено поступилася з рахунком 1:2.

В перерві поєдинку в роздягальні нашої команди відбулася серйозна розмова, тож на другий тайм «Інгулець-2» вийшов уже з зовсім іншим настроєм. Та все ж, на жаль, бойового запалу нашим гравцям, щоб зрівняти рахунок - не вистачило.

До речі, цікава деталь: обидва м’ячі у ворота нашої команди забив Сергій Панасенко – саме той, що ще кілька місяців назад захищав кольори «Інгульця». Його перехід у «ВПК-Агро» швидше можна назвати поверненням, адже своє сходження у великий футбол він розпочинав саме в магдалинівській команді. Потім його запросили до першолігового «Геліоса» з Харкова, затим був «Інгулець», і ось знову повернувся в свій рідний колектив. У нашій же команді єдиний забитий м’яч на рахунку Гіоргі Кобуладзе.

Звичайно, в програші сильній команді та ще й в такому, говоритимемо відверто, підготовчому турнірі – особливої трагедії немає. Однак, чесно кажучи, певну тривогу викликає стан готовності сьогоднішнього «Інгульця-2» до весняної частини чемпіонату. З такою якістю гри, яку ми поки що спостерігаємо, втрутитися в боротьбу за медалі буде вкрай проблематично, дай Боже, як мовиться, втриматися на четвертій сходинці турнірної таблиці. Втім, хочеться сподіватися, що тренерський штаб команди бачить існуючі проблеми не гірше за нас, тож, напевне, ще зробить якісь організаційні висновки.

А тим часом наша перша команда сьогодні проходитиме більш серйозний і відповідальний екзамен: екзаменатором стане один з претендентів на вихід до Прем’єр-ліги рівненський «Верес». Уже на момент, коли читачі районки триматимуть цей номер в руках, буде відомий результат цього поєдинку. Хочеться вірити, що він нас не сильно засмутить.

Володимир Кіфенко.