Щиро вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Ми з нетерпінням і великими надіями чекаємо на ці чудові свята, адже це пора, коли згадується зроблене і формуються плани та перспективи на майбутнє. 

2013-й ми завершуємо напруженою працею, розпочатими проектами, що неодмінно знайдуть своє продовження і в 2014 році.

Новорічна листівка від С.КузьменкаПрийміть щирі вітання із світлими і радісними святами, які об’єднують у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє  – з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні свята символізують собою віру, відродження та оновлення. Нехай вони дарують тепло і радість вашим серцям!

Бажаємо вам міцного здоров’я, матеріального достатку та душевного підйому, нових досягнень у роботі, любові і щастя в особистому житті! Нехай у кожній родині панує мир і спокій. Нехай у вас будуть веселі свята та добрий настрій на весь рік!

Усіх жителів Петрівщини і зокрема своїх колег-рудокопів, працівників Петрівських залізорудних кар’єрів № 3 і 4, від щирого серця вітаю з Новим 2014-м роком та Різдвом Христовим!

У ці світлі й величні дні прийміть найкращі побажання міцного здоров’я, добра, радості, благополуччя. 

Нехай веселі Новорічні і Різдвяні свята, як вісники оновлення, мрій і сподівань, принесуть у кожну оселю мир, радість і достаток, а Різдвяна зірка оберігає тепло вашого родинного вогнища.

Щастя і щедрої долі усім вам, дорогі земляки, у Новому році.

З повагою Олександр Тилик, начальник Петрівського кар’єру ВАТ «ЦГЗК», депутат районної ради.

Адміністрація та педагогічний колектив Петрівського НВК «загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів - гімназія» щиро вітає з Новорічними та Різдвяними святами підприємців В.І. Больбота, О.Г. Поворознюка, Г.І. Огира, В.І. Волкова, Л.І. Назарука, В.Г. Деркача, О.В. Бобик, А.П. Горністову, С.С. Гриву, С.В. Терещенко. 

Хай буде Новий Рік схожий на диво, щоб кожен день жилося радісно й щасливо! Щоб здійснилися задуми і мрії, і щастям повнились надії!

Андрій НіколаєнкоПротягом трьох останніх років область жила і розвивалась, виконуючи завдання програми «Центральний регіон – 2015». Це, без перебільшення, головна програма регіону, адже писали її не стільки чиновники як самі люди – пропозиції жителів міст і сіл області намагалися врахувати у «Центральному регіоні» по-максимуму. Але до будь-яких починань час вносить свої корективи. Потреба удосконалити головну програму області також назріла під впливом об’єктивних причин – нові завдання, реформи, проголошені Президентом України соціальні ініціативи, а також затверджена Стратегія розвитку Кіровоградщини до 2020 року вимагали актуалізувати і «Центральний регіон». Цей процес розпочався іще у травні. І окрім пропозицій від інвесторів, організацій, установ,  клопотань від місцевих органів виконавчої влади, члени обласної робочої групи максимально намагалися врахувати знову ж таки пропозиції жителів міст і сіл області. 

Адже голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко наголошує: «Обов’язок влади – відповідати на справедливі вимоги, що їх ставлять жителі області, реагувати на виклики часу і втілювати у життя завдання Глави держави. Вони досить чіткі і зрозумілі –підвищення якості життя людей, робочі місця для молоді, нові підприємства і ринки збуту, розвиток соціальної сфери». 

Щопонеділкову оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України, за участю голови районної ради Світлани Тилик, провела голова райдержадміністрації Тамара Сакара.

Аналізуючи події минулого тижня, Тамара Вікторівна повідомила, що 19 грудня, у День Святого Миколая, більше 300 дітей району, що потребують особливої уваги, отримали солодощі і подарунки. За організацію заходів голова райдержадміністрації подякувала керівникам відповідних структурних підрозділів.

Основним питанням розгляду на нараді було підведення підсумків результатів 2013 року, плани на 2014 рік Програми «Центральний регіон 2015».

Із сесії районної ради

На цьому тижні на своє останнє вже у цьому році сесійне засідання зібралися депутати районної ради. Попри те, що в сесійній залі вже відчувався передсвятковий настрій, сесія виявилася доволі напруженою й інтенсивною, адже, згідно з планом роботи, депутатам належало розглянути 25 питань.

Сердечно вітаю вас зі світлими і радісними святами, які об’єднують у собі і дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, - Новим роком та Різдвом Христовим.

Зустрічаючи 2014-й рік, побажаємо самі собі Надії, Любові та Віри.

Віри в себе і в процвітання нашої держави.

Від щирого серця вітаю вас з наступаючими святами Нового року та Різдва Христового. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам добро, мир і достаток, а Новий рік увійде до ваших осель добрим і радісним, принесе злагоду і натхнення на нові вагомі здобутки.

Хай доля щедро обдаровує всілякими земними благами, а друзі та рідні ніколи не розчаровують. Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!

З найкращими побажаннями Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «А/ф «П’ятихатська». 

Напередодні радісних і світлих свят Нового року та Різдва Христового прийміть наші сердечні поздоровлення!

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, людського щастя, світла і тепла! Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радості, миру і злагоди, щедро обдаровує вас і ваших рідних добром і достатком. Хай зігрівають серце тепло людської подяки за добрі справи, зроблені вами.

Дирекція та профком «А/ф «П’ятихатська».

Вітаю вас зі світлим Різдвом Христовим та Новим 2014-м роком!

У ці святкові дні прийміть побажання щастя, добра, благополуччя. Нехай збудуться ваші сподівання, минуть труднощі і примножаться успіхи та здобутки! Будьте здоровими, мирного вам неба, гарного настрою та успішної долі на довгі роки!

Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і

Божої благодаті!

Нехай рік Новий буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі! Бажаємо, щоб ваша праця завжди була потрійною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими!

Луганська сільська рада.

Прийміть поздоровлення з Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, миру і злагоди в сім’ї, тепла і світла в оселі! Нехай усі ваші мрії здійсняться у новому році!

Зеленська сільська рада.

Щиро вітаємо вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичимо міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій.

Нехай 2014-й рік буде багатим на свіжі ідеї, приємні зустрічі та нові досягнення, принесе добробут, злагоду та благополуччя у ваші оселі!

Іскрівська сільська рада.

Щиросердечно вітаємо вас з наступаючим 2014-м роком та світлим святом Різдва Христового!

Хай оповиває ваші оселі у ці святкові дні лише тепла і добра аура неповторної Божої благодаті, і наступний рік неодмінно виявиться щасливішим і радіснішим за минулий.

Миру, злагоди, добробуту, міцного здоров’я, широкого, гладкого і, головне, довгого життєвого путівця вам, вашим дітям і онукам під безхмарним, блакитним небом нашої України.

Йосипівська сільська рада.

Щиро вітаємо вас із Новим 2014-м роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил та окрилять душу!

Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, удача та успіх, а в домівках – світло і радість від любові та доброти! Здоров’я, добробуту, сімейного затишку та Божої благодаті вам і вашим рідним!

Чечеліївська сільська рада.

Щиро вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо вам свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. 

Новостародубська сільська рада.

Вітаємо вас і ваші родини з Новим 2014-м роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці два великих свята, які започатковують продовження життя на Землі, укріплять вашу Віру у правоті своєї справи, Надію на поліпшення сучасного життя, Любов до близької родини, зміцнять здоров’я і примножать достаток, яких так завжди не вистачає, надихають на нові добрі справи в ім’я рідного народу!

Малинівська сільська рада.

З Новим 2014 роком - роком Коня! Астрологи обіцяють у цьому році багато подарунків та сюрпризів для кожного. Не пропустіть свої подарунки долі. Щиро бажаємо вам, щоб серед цих подарунків виявилися здоров’я, щастя і любов. Та й матеріальні подарунки теж будуть не зайвими. З Новим 2014 роком!

Ось знову рік Новий іде,
Хай щастя він вам принесе,
Міцне здоров’я подарує,
Хай радістю ваш дім квітує.

Правління та профком СВК «А/ф «Маріампольська».

Від щирого серця вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь наступний рік панують душевний спокій, затишок і іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З Новим 2014 роком!

Дирекція та профком ПСП «Водянське».

Вітаємо вас із Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята принесуть вам упевненість у собі, в завтрашньому дні, економічну та політичну стабільність у світі, а вашім родинам - процвітання і виконання всіх мрій. Здоров’я вам і благополуччя!

Вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Кажуть, що Кінь любить тих, хто йде спокійно і наполегливо до своєї мети. Тому бажаємо вам у Новому році бачити мету і не помічати перешкод! З Новим 2014 роком - з новими звершеннями!

Нехай же міцніє ваше здоров’я, покращується матеріальне благополуччя, радує особисте життя.

Дирекція ПСП «Зарічне».

Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай прийдешні дні стануть кращими від усіх минулих, нехай новий рік подарує надію та впевненість у світлому майбутньому, а кожна нова хвилина життя буде яскравішою, ра-діснішою і веселішою. З Новим 2014 роком вас, у якому кожна нова секунда буде наповнена тільки щирою дружбою і взаємною любов’ю.

Дирекція ТОВ «Малинівське».

Вітаємо вас з Новим 2014 роком! Бажаємо у всьому знаходити користь і радість. Нехай вороги допоможуть відчути смак життя, а друзі допоможуть подолати всі перешкоди. Нехай неприємності дадуть безцінний досвід, а натхнення допоможе зробити життя кращим. У Новому 2014 році ми бажаємо поновлення і чистоти - у всьому і завжди. Щастя усім, здоров’я, сімейного затишку та добробуту!

Дирекція ТОВ «Агродар».

Новий 2014 рік - прекрасне казкове свято - із запахом ялинки, вибухом хлопавок, смаком шампанського. І в цю казкову ніч, хочеться побажати, щоб всі бажання, загадані під бій курантів, обов’язково збулися. Нехай проблеми та незгоди не торкнуться вас і ваших близьких, а будинок буде наповнений щастям і веселим сміхом.

Хай здійснює бажання рік Новий,
Хай наше підприємство процвітає,
З чудовим святом, радості і мрій
Ми щиро і сердечно вас вітаєм!

Дирекція ТОВ «Маяк».

 

Нехай у Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Хай неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все бажане під урочистий бій курантів виповниться, а Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, здійснює бажання всі 365 днів в році! З Новим 2014 Роком!

Дай Боже вам любові і тепла,
Добра в сім’ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!

Дирекція та профком ТОВ «А/ф «Фортуна»

До нас прийшов незвичайний Новий рік. Рік Коня - він особливий. У цьому році потрібно відкрити в собі нові якості - терпіння, ощадливість, мудрість, відповідальність. Нехай у Новому році синій дерев’яний Кінь підкаже вам шлях до заповітної мрії! Нехай Різдвяні свята принесуть радість та щастя у ваші оселі!

Рік новий іде новим кроком,
Всіх вітаєм з Новим роком!
Бажаєм здоров’я, доброї надії,
Хай в новому році збудуться мрії,
А святкова колядка на Різдво Христве
Дарує вам Віри, Надії й Любові.

Дирекція ТОВ «Чечеліївське».

 

Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

У це чудове свято бажаю вам виконання всіх заповітних бажань, міцного здоров’я, щирого сміху. Нехай у житті буде більше яскравих і барвистих моментів, взаємної любові, щастя і добра. Всі біди і тривоги нехай обходять стороною. Всього вам найкращого у новому 2014-му році!

Сергій Даценко, директор ТОВ «Чечеліївське», депутат Чечеліївської сільської ради.

Щиро вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік та Різдво принесуть вам добробут, благополуччя, родинне тепло, злагоду, щирих друзів. Зичу вам і вашим рідним успіхів, удачі, щастя. Щасливих і радісних вам свят!

Бажаю, щоб життя складалось із любові,
З успіхів, радості, добра,
Щоби купались ви в міцнім здоров’ї,
І у серці мрія щоб жила.

Олександр Мишоловка, І-й секретар райкому КПУ, депутат районної ради.

Вітаємо вас з Новим 2014-м роком та Різдвом Христовим!

Щиро бажаємо всім здоров’я, миру, сімейного добробуту, успіхів у навчанні та вихованні дітей. Нехай кожний день нового року буде для вас щедрим, несе радість духовного оновлення, засіває нові сподівання, дає силу для здійснення добрих намірів і справ.

Хай радість і добро несе тиха ніч свята,
Хай освітлює вам шлях зірка золота,
У небі зорепад стверджує бажання!
Щастя вам, веселих свят, миру і кохання!

Григорій Москалець, начальник відділу освіти РДА.

Людмила Горбанець, голова райкому профспілки працівників освіти

Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя радістю і світлом, виправдає всі сподівання та надії, обдарує міцним здоров’ям, добробутом, благополуччям, злагодою. Хай у ваших сім’ях завжди панує злагода, розуміння та оптимізм.

Бажаю, щоб кожну оселю засіяли житом, щоб краще й заможніше всім стало жити! Щоб мрії здійснились, роки додавались, щоб в кожній родині весілля гулялись! Замети усмішок, хурделиці сміху, застілля святкового всім вам на втіху!

Наталія Лепська, Петрівський сільський голова

З Новим 2014 роком вас та з Різдвом Христовим! 

Від усього серця бажаємо в прийдешньому році здійснити все задумане, втілити в життя всі ідеї і плани! І нехай не тільки в наступаючому році, але і завжди з вами поруч будуть рука в руку йти справжні вірні друзі і щаслива родина!

Любов’ю хай серця живуть,
Тепло душі для вас несуть.
Хай мир і лад у вашій хаті будуть,
Хай завжди щирість вам дарують люди.

Дирекція ТОВ «Верес».

Тетяна Білець біля виставки своїх робіт3-14 грудня у Дніпропетровську проходив VII Міжнародний  фестиваль пісні “Чорнобильські мотиви”, який був заснований Дніпропетровською обласною державною адміністрацією на підтримку ініціативи обласної громадської організації інвалідів «Союз «Чорнобиль України» та Всеукраїнської асоціації «Афганці Чорнобиля» у 2007 році. Фестиваль щорічно проводиться з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

У нинішньому році за сприяння голови районної державної адміністрації Тамари Сакари та за фінансової підтримки голови районної організації добровільного товариства “Союз Чорнобиль” Володимира Попіля участь у фестивалі вперше взяли представники і нашого району - особи, які мають статус потерпілих від Чорнобильської катастрофи Надія Петрівна Білець з донькою Тетяною та Андрій Мотько.

голова райдержадміністрації Т.Сакара вітає дітейОсь нарешті й настали дні, коли в усіх містах і селах України запалюють вогні новорічні ялинки, навкруг яких під час новорічних канікул веселитиметься дітвора.

Тож і в залі районної ради - біля головної ялинки району - з початку тижня тривали дитячі новорічні ранки, влаштовані для дітей району пільгових категорій. Разом з казковими героями - Дідом Морозом, Снігуронькою, Новим роком, Сніговиком та антигероями Марою і Дрімотою діти відправились у новорічну святкову мандрівку під чарівною назвою «Весела зимова пригода».

Малечу вітали голови райдержадміністрації Тамара Сакара та районної ради Світлана Тилик, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Дементьєв. Вони побажали дітям: 

керівник фермерського господарства «Катрич» - Юлія Григорівна Тороп та керівник ТОВ «Валентина» - Олександр Григорович ШостакЦілий рік усі ми – й дорослі, й малята – очікуємо на зимові свята. З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, оскільки, День Святого Миколая пов’язаний з подарунками, гарним настроєм. Кожен знає про особливу любов Святого Миколая до дітей. Для дітей він стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.

Школярі з нетерпінням чекали цього свята, старанно навчалися, брали участь позакласній та позашкільній роботі, доводили свою працелюбність. Тому Святий Миколай завітав у Іскрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та запросив з собою гостей, а саме: методистів відділу освіти Петрівської РДА у складі Л.М. Горбанець, В.М. Савостікової, С.А. Агафонової, які привітали учнів та вручили подарунки, що люб’язно надали приватні підприємці (керівник фермерського господарства «Катрич» - Юлія Григорівна Тороп та керівник ТОВ «Валентина» - Олександр Григорович Шостак). 

Дитинство... Хочеться, щоб воно було у дітей радісним, змістовним, сповненим цікавих подій. І слава Богу, що у нашого народу є такі свята - Святого Миколая, Нового року, Різдва Христового та пов’язані з ними традиції. 

В день Святого Миколая всі діти з нетерпінням чекають дива...

Ось уже декілька років поспіль для малюків дитячого садка Балахівки приходить таке диво завдяки депутату районної ради Дмитру Затинацькому та підприємцям Юрію Ткаченку і Оксані Медведєвій.

синій кіньЗвичайно ж, офіційно рік Коня за китайським календарем почнеться не 1 січня, ми це знаємо. Але хто ж буде спеціально вбиратися 10 лютого. Тим більше, що на повному серйозі про вплив святкового одягу на наше життя вірять не багато. Так що питання «У чому зустрічати рік Коня» - швидше несерйозне, це просто привід для гри за новими веселими правилами на Новий рік.

Отже, якщо хочете у такій грі взяти участь, то запам’ятовуйте: 2014 - рік синього дерев’яного коня, його стихія - вода. З цього випливає кілька висновків.

Перший - банальний: сукню краще вибрати синю, бірюзову, блакитну. Зімітувати прозору воду допоможуть супер-актуальні прозорі тканини. Волани, хоча вони вже відбули на піку в минулому сезоні, теж підійдуть - вони схожі на хвилі.

Петрівська районна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:

завідувача юридичного сектору апарату райдержадміністрації;

головного спеціаліста юридичного сектору апарату райдержадміністрації;

Салат із броколі з беконом і манго

Інгредієнти:

150 г бекону,
500 г броколі,
1 болгарський перець,