голова райдержадміністрації Т.Сакара вітає дітейОсь нарешті й настали дні, коли в усіх містах і селах України запалюють вогні новорічні ялинки, навкруг яких під час новорічних канікул веселитиметься дітвора.

Тож і в залі районної ради - біля головної ялинки району - з початку тижня тривали дитячі новорічні ранки, влаштовані для дітей району пільгових категорій. Разом з казковими героями - Дідом Морозом, Снігуронькою, Новим роком, Сніговиком та антигероями Марою і Дрімотою діти відправились у новорічну святкову мандрівку під чарівною назвою «Весела зимова пригода».

Малечу вітали голови райдержадміністрації Тамара Сакара та районної ради Світлана Тилик, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Дементьєв. Вони побажали дітям: 

Олександр Тилик та Микола Максімкін вручають дітям солодкі дарунки та новорічні листівочки

- Нехай Новий 2014-й рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та перемоги у навчанні. Бажаємо, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії, щоб у новому році здійснилися всі ваші мрії, щоб кожен відчув турботу й ласку дорослих, тепло і вірність друзів! 

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо вам успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у вашому житті та житті ваших близьких панують гармонія та вдача! Щастя вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим Роком!

веселий хоровод навкруг ялинкиДіти водили навкруг ялинки хороводи, відгадували загадки Сніговика, розповідали вірші та співали пісень Діду Морозу, танцювали із Снігуронькою, грали в ігри та брали участь у різноманітних конкурсах. За таку активність всі отримали від Діда Мороза новорічні подарунки, які забезпечили для дітвори райдержадміністрація, районна рада, народний депутат Сергій Кузьменко, керівник ПСП «Зарічне» Андрій Давидовський, Петрівський селищний голова Ігор Педан, керівник ТОВ «Агрофірма «Фортуна» Федір Згривець, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» Олександр Поворознюк, директор Петрівського кар’єру Олександр Тилик.

До Петрівського дитячого навчального закладу №2 «Сонечко» напередодні Нового року з вітальними побажаннями та подарунками прийшли депутати обласної ради Микола Максімкін та районної ради Олександр Тилик. Вони щиро поспілкувалися з дітьми, віншуючи їм щастя, здоров’я, здійснення бажань та найзаповітніших мрій і сподівань. Діти з радістю почитали вірші та заспівали новорічну пісеньку гостям.

Т.Сакара і Т.Панета разом з начальником відділу освіти райдержадміністрації Г.Москальцем побували також на новорічному святі в Червонокостянтинівській ЗШ І-ІІІ ступенів. Вони  поздоровили малечу, побажали вирости справжніми патріотами Батьківщини та вручили дітям гарні подарунки.

новорічні дарунки дітворі  Ігор Дементьєв бажає діткам щасливої долі

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімках: голова райдержадміністрації Т.Сакара вітає дітей; веселий хоровод навкруг ялинки; Ігор Дементьєв бажає діткам щасливої долі; Олександр Тилик та Микола Максімкін вручають дітям солодкі дарунки та новорічні листівочки; новорічні дарунки дітворі.