Із сесії районної ради

На цьому тижні на своє останнє вже у цьому році сесійне засідання зібралися депутати районної ради. Попри те, що в сесійній залі вже відчувався передсвятковий настрій, сесія виявилася доволі напруженою й інтенсивною, адже, згідно з планом роботи, депутатам належало розглянути 25 питань.

Звичайно ж найголовнішим і найзмістовнішим з усього переліку виявився звіт про діяльність голови районної ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради. Шкода, що засобами друкованого органу неможливо передати його оригінальну форму подачі, адже це було дійсно варте уваги: інформативна складова органічно доповнювалася демонстраційним відеорядом з допомогою слайдів. Саму ж текстову частину звіту ми оприлюднимо в одному з найближчих номерів районки вже на початку Нового 2014 року.

Крім того, на звітному сесійному засіданні було підтримано рішення про продовження терміну перебування на посаді директора комунального підприємства «Капітального будівництва» Світлани Середи, заслухано звіт про хід виконання районної програми розвитку земельних відносин в районі на 2010-2015 роки (за 2012 рік), який представила заступник начальника відділу Держземагентства Олена Маленко. З внесеними змінами та доповненнями до районної Програми профілактики  злочинності на 2011-2015 роки ознайомив начальник Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Євгеній Чуйко, зі змінами в додаток до рішення районної ради про створення комунального закладу «Петрівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Петрівського районної ради ознайомив головний лікар зазначеного закладу Геннадій Кім. Згадувана вже Світлана Середа представила до затвердження перелік об’єктів майна спільної власності територіальної громади сіл, селищ району, що пропонують на приватизацію в 2014 році, з внесеними змінами та доповненнями до рішення районної ради від 21 грудня 2012 року № 297 «Про районний бюджет на 2013 рік» ознайомила начальник фінуправління райдержадміністрації Галина Овдій. Сесією було також розглянуто ряд інших питань дозвільного, регламентного та технічного характеру.

Володимир КІФЕНКО.