синій кіньЗвичайно ж, офіційно рік Коня за китайським календарем почнеться не 1 січня, ми це знаємо. Але хто ж буде спеціально вбиратися 10 лютого. Тим більше, що на повному серйозі про вплив святкового одягу на наше життя вірять не багато. Так що питання «У чому зустрічати рік Коня» - швидше несерйозне, це просто привід для гри за новими веселими правилами на Новий рік.

Отже, якщо хочете у такій грі взяти участь, то запам’ятовуйте: 2014 - рік синього дерев’яного коня, його стихія - вода. З цього випливає кілька висновків.

Перший - банальний: сукню краще вибрати синю, бірюзову, блакитну. Зімітувати прозору воду допоможуть супер-актуальні прозорі тканини. Волани, хоча вони вже відбули на піку в минулому сезоні, теж підійдуть - вони схожі на хвилі.

Другий висновок: зустрічати Новий рік-2014 потрібно у вбранні морської стилістики. Це велика удача, тому що ця тема обіцяє бути дуже трендовою в наступному сезоні. Новорічну сукню з малюнками риб, водоростей, кораблів можна сміливо носити навесні або влітку.

Третій висновок: знадобляться дерев’яні аксесуари. У поєднанні з убранням морської тематики дерево - відсилка до старовинних кораблів - буде виглядати дуже оригінально. Радимо звернути увагу на колекції українських дизайнерів , вони останнім часом нерідко використовують дерево для аксесуарів.