(Закінчення. Поч. у № 98)

До дітей з Балахівської загальноосвітньої школи соціальної реабілітації у цей святковий день завітали голова районної ради Світлана Тилик та перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Дементьєв, звернувшись до вихованців з теплими словами привітання, Світлана Олександрівна побажала дітям завжди робити добро, адже воно у стократ повертатиметься. Згадала також цікаву новорічну історію з власного дитинства та поділилася нею з присутніми. Ігор Геннадійович теж поздоровив і підібрав найтепліші та найщиріші слова. Далі гості свої поздоровлення підкріпили подарунками. В їх переліку: солодощі, настільні ігри з футболу, баскетболу, волейболу, шашки, шахи, нарди та хокей. А ще передали вітальні листівки від Президента України, де він бажає віри, радості та милосердя.

Діти на знак вдячності та поваги співали пісні про Святого Миколая, зіграли веселу сценку, декламували вірші та продемонстрували танцювальні таланти.

Після невеличкого концерту директор школи Анатолій Кононенко також вручив вихованцям солодкі гостинці.

А гості школи оглянули виставку рукотворних робіт вихованців, і були вражені майстерністю їх виконання та красою.

Яна Бойко.

Т.Панета побувала в дитячому відділенні центральної районної лікарніЗаступник голови районної державної адміністрації Т.Панета побувала в дитячому відділенні центральної районної лікарні. Вона від імені голови райдержадміністрації Т.Сакари поздоровила з днем Святого Миколая дітей, які тут перебувають на лікуванні, вручила їм подарунки - «миколайчики». 

- Бажаю, щоб ви якнайшвидше одужували і більше ніколи не хворіли, щоб гарно вчилися, були слухняними і ввічливими, бо саме таких дітей любить Святий Миколай, – звернулася з вітальними словами Тетяна Григорівна.

прийомна сім’я КопирінихУ цей же день  вона відвідала також прийомну сім’ю Копиріних, вручила юним вихованцям чудові подарунки. Діти висловили щиру вдячність керівництву району за турботу і підтримку, розповіли про те, як навчаються, про свої захоплення. Т.Панета поцікавилася у мами - Н.Копиріної, чи має сім’я якісь проблеми, пообіцяла, що і в подальшому всі подібні родини користуватимуться підтримкою районної влади, адже позиція Т.Сакари незмінна: дітям – першочергову увагу!

Разом з Т.Панетою цю сім’ю відвідав і Петрівський селищний голова І.Педан, котрий також поздоровив дітей і вручив їм подарунки від Святого Миколая.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

Тамара Сакара завітала до Малинівського дитячого дошкільного закладуДепутат Петрівської районної ради Тамара Сакара завітала до Малинівського дитячого дошкільного закладу, де від імені та за дорученням Святого Миколая вручила малюкам солодощі та іграшки.

- Віра у здійснення мрій і бажань допомагає нам творити чудеса, - сказала Тамара Вікторівна. – Щоб життя на рідній Україні стало кращим, нам усім необхідно втілювати в життя наші мрії. Одне з бажань – бачити усміхнені щасливі обличчя дітей – залежить цілком від нас, дорослих.

Адже ви, діти, – наше майбутнє. Тому ми прикладемо всі зусилля, щоб збулися ваші мрії і бажання.

До привітань приєдналися і представники Малинівської сільської ради, місцевого господарства ТОВ «Малинівське», батьківського комітету дитячого садка.

Діти підготували для гостей цікаву концертну програму, дуже гарно співали, декламували вірші та обіцяли бути слухняними, щоб наступного року отримати не менше подарунків.