О.Муравйова (в центрі) з працівницями «Шарму Людмилою Лагуа, Тетяною Кицею, Вікторією Довганич, Наталією Манжос та Тетяною Дергач.Цими днями кафе-бар «Шарм» відзначає свій ювілей – 29 грудня виповниться 15 років від дня його відкриття. З перших днів існування «Шарм» став одним з улюблених місць відпочинку петрівчан і гостей селища.

Керівник підприємства Ольга Муравйова каже, що нині доводиться працювати в умовах неабиякої конкуренції. Це складно, але змушує не зупинятися на досягнутому, шукати нові засоби залучення відвідувачів: вести гнучку цінову політику, поліпшувати якість обслуговування, розширювати асортимент страв і напоїв. Досвідчені кухарі пропонують гостям фірмові страви і салати, бармени виготовляють вишукані коктейлі. Успішній роботі сприяє і те, що нині відвідувачі мають змогу розплачуватися не готівкою, а платіжними картками, що дуже зручно. 

У передсвяткові та святкові дні «Шарм» працюватиме «на повну потужність», бо вже має чимало замовлень на проведення корпоративних вечірок. Тож, якщо хочете гарно відпочити, не баріться, поспішіть замовити місця, і про свій вибір не пожалкуєте.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: О.Муравйова (в центрі) з працівницями «Шарму Людмилою Лагуа, Тетяною Кицею, Вікторією Довганич, Наталією Манжос та Тетяною Дергач.

Фото автора.