дітей вітають керівники районуПонад 130 дітей пільгових категорій з сільських, селищних рад району та першокласників Петрівської ЗШ І ст. прийшов цими днями привітати Святий Миколай на сцені районного Будинку культури. 

Перед початком святкового дійства діток привітали голови райдержадміністрації Тамара Сакара та районної ради Світлана Тилик. Вони побажали малюкам рости здоровими, слухняними, гарно вчитися, щоб у майбутньому досягти кожному своєї мрії – стати розумними та здобути  професію за покликанням.

Учасники драматичного гуртка РБК розіграли сценку, у якій відобразили сільську українську родину, де готуються до зустрічі Святого Миколая, розповіли його історію.

 «Спішу розповісти віршика»Коли ж на сцені з’явився сам винуватець урочистей у супроводі «янголів», діти вибухнули бурхливими оплесками. Вони наперебій читали Миколаю вірші та співали пісень, за що отримували солодкі дарунки.

Побували на сцені й негативні герої – Ябеда та Чортик, які хотіли накапостити, але згодом розкаялись і просили у всіх вибачення.

Разом з казковими героями діти взяли участь у масових іграх та розвагах, а під кінець свята отримали святкові подарунки від «посланників» Святого Миколая - народного депутата України Сергія Кузьменка, директора ПСП «Зарічне» Андрія Давидовського та Петрівського селищного голови Ігоря Педана.

Святий Миколай з янголятами фрагмент сценки глядачі із захватом спостерігають за святковим дійством.

 

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімках: дітей вітають керівники району; «Спішу розповісти віршика»; Святий Миколай з янголятами; фрагмент сценки; маленькі  глядачі із захватом спостерігають за святковим дійством.