Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем української міліції!

Ви оберігаєте від злочинних зазіхань мир і спокій співвітчизників, їхнє життя, здоров’я та майно, захищаєте інтереси держави і суспільства.

Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі, працівники міліції виконують поставлені перед ними завдання із зміцнення законності та правопорядку. Глибоко переконані, що при виконанні цих завдань ви завжди будете пам’ятати про присягу на вірність українському народу. 

Бажаємо вам щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі. Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого напруженого життя.

З повагою

Андрій НІКОЛАЄНКО, голова обласної державної адміністрації

Микола КОВАЛЬЧУК, голова обласної ради

Олександр ГолосенінОлександр Голосенін на початку 2007 року почав працювати в Петрівському райвідділі міліції на посаді дільничного інспектора міліції. В подальшому пройшов ще кілька щаблів професійного зростання і нині займає посаду помічника начальника районного відділу – оперативного чергового чергової частини штабу районного відділу УМВС України в Кіровоградській області. 

Успішній роботі сприяє те, що має вищу педагогічну освіту, а також закінчив Криворізький факультет Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Тож керівництвом райвідділу характеризується як один з кращих співробітників, котрий зарекомендував себе ініціативним та кваліфікованим працівником, здатним успішно вирішувати поставлені перед ним завдання. Як досвідчений працівник, надає необхідну методичну допомогу молодим колегам, користується авторитетом як серед підлеглих, так і у керівництва райвідділу.