Ваше здоров'я

Проблема патології щитоподібної залози широко розповсюджена у багатьох країнах. За останні 10 років захворюваність щитоподібної залози в Україні зросла вдвічі.

Для масового раннього виявлення хвороби на ранній стадії оптимальним інструментом є лабораторна діагностика. Це ефективний і низькозатратний масовий інструмент отримання інформації про стан здоров’я і системні (ендемічні) захворювання людей.

Розуміючи всю важливість виявлення хвороб на ранніх стадіях, особливо в умовах погіршення макроекономічних показників в системі охорони здоров’я, ТОВ «Незалежна лабораторія ІНВПРО» в період з 01.102017 по 31.102017 проводить акцію «Тиреотропний гормон за 65 грн».

Визначення рівня Тиреотропного гормону (ПГ) - дослідження вибору при скринінгу патолога щитоподібної залози Проведення зазначеної акції дозволить підвищити рівень інформованості населення про стан щитоподібної залози, про сучасні можливості лабораторної діагностики, що безпосередню сприяє своєчасній профілактиці захворювання.

За умовами акції всім жителям і гостям Кіровоградської області надається можливість здати аналіз крові на визначення тиреотропного гормону всього за 65 грн.

Для участі в акції всі бажаючі можуть звернутися в одне з відділень забору біоматеріалу ІНВІТРО за адресами: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 12; м.Олександрія, пр.Соборний, 98; м. Світловодськ, вул. Героїв України, 1086/65.

На жаль, через дещо запізнілу інформацію, отриману нами про проведення даної акції, ми також подаємо її, коли акція уже добігає кінця. І все ж ви маєте ще десять днів, аби провести таке обстеження, тож поспішіть!

Ігор Окулов, лікар-ендокринолог Петрівської ЦРЛ.