РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови Петрівської районної ради Кіровоградської області

від 21 квітня 2017 року № 18- р
смт Петрове

Про скликання шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання

Відповідно до пункту 1 частини 6, частини 7 статті 55, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2.4 розділу ІІ, пункту 13.6 розділу ХІІІ Регламенту Петрівської районної ради сьомого скликання:

1. Скликати шістнадцяту сесію районної ради сьомого скликання 4 травня 2017 року на 10.00 годину в сесійній залі районної ради за адресою: смт Петрове вул. Святкова, 20.

2. На обговорення винести наступні питання:
2.1. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 22 грудня 2016 року №225 «Про районний бюджет на 2017 рік».
2.2. Про затвердження програми захисту населення Петрівського району від впливу іонізуючого випромінювання на 2017 – 2020 роки.
2.3. Про погодження кандидатури на призначення головного лікаря комунального закладу «Петрівська центральна районна лікарня».
2.4. Про схвалення договору про порядок висвітлення діяльності Петрівської районної ради ТОВ «Редакція Петрівської районної газети «Трудова слава».
2.5. Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, наданої в оренду громадянину Шаповалу Валерію Івановичу.
2.6. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, наданої громадянину Реві Миколі Григоровичу.
2.7. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Йосипівка на території Йосипівської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області.
2.8. Про внесення змін до положення про сектор Петрівської районної ради з реєстрації місця проживання фізичних осіб.
2.9. Про внесення змін до положення про службове житло Петрівської районної ради.
2.10. Про посилення контролю за надходженнями до місцевих бюджетів.
2.11. Про зміни у додатку № 1 до рішення Петрівської районної ради від 16 грудня 2016 року № 217 «Про план роботи районної ради та план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік».

3. На сесію районної ради запрошуються депутати районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники терито-ріальних органів, управлінь, розташованих на території району, голови територіальних громад, засоби масової інформації.

Голова районної ради Т. Сакара