Інформація про результати І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Традиційно у квітні в Петрівській районній державній адміністрації проведено перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед державних службовців апарату та структурних підрозділів райдерж-адміністрації.

Метою проведення конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Цього року на звання «Кращий державний службовець» претендували четверо державних службовців апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації: двоє – у номінації «Кращий керівник» і двоє – у номінації «Кращий спе-ціаліст».

Визначення кращого за рівнем підготовки державного службовця обумовлювалося участю кожного з учасників конкурсу в кількох етапах конкурсних завдань. Претендентам на звання «Кращого державного службовця» довелося продемонструвати свої знання Конституції України та законодавства про державну службу; законодавства, що стосується функціональних повноважень державного органу та посадових обов’язків державних службовців, які брали участь у першому турі Конкурсу, уміння правильно та грамотно складати ділові документи, володіти сучасними комп’ютерними технологіями.

Слід зазначити, що всі учасники конкурсу показали досить непоганий рівень і теоретичної, і практичної підготовки, а найкращі результати у поточному році показали і стали переможцями: у номінації «Кращий керівник» - Наталія Миколаївна ГЕЙКО, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців, а у номінації «Кращий спеціаліст» - Наталія Іванівна КОСТЮКОВА, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку.

Лауреатами І туру конкурсу визнано: у номінації «Кращий керівник» - Ірину Григорівну ЩЕРБАК, начальника відділу прийому громадян управління соціального захисту населення, а у номінації «Кращий спеціаліст» - Роксолану Юріївну КОЗИР, головного спеціаліста відділу агропромислового розвитку.

Щиро вітаємо переможців першого туру і бажаємо їм гідно представити наш район у другому турі конкурсу, який буде проходити у поточному році на базі державного навчального закладу «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації.