З 1 по 28 лютого 2017 року територіальний центр соці-ального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району проводив літературний конкурс серед людей поважного віку, присвячений Міжнародному жіночому дню. В конкурсі взяли участь шестеро учасників, які подали на обговорення як прозові, так і віршовані твори. Отож, за висновками журі, перемогу в конкурсі здобули В.Г. Смєлова у номінації «Кращий вірш про жіночу долю», Р.І. Філіпенко – у номінації «Найкраща проза про жіноче життя», І.В. Сердюк – у номінації «Кращий вірш про кохання», В.Д. Рибак – у номінації «Кращий вірш про маму», В.І. Паладько – у номінації «Найкращі спогади про маму», А.О. Свищ – у номінації «Кращий вірш про жіночу доброту». Переможці були нагороджені дипломами та заохочувальними призами.

А користуючись нагодою, ми знову запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заходах дозвілля для пенсіонерів. Для цього, звертайтеся до територіального центру за адресою: смт Петрове вул. Каштанова, 4.

Телефони для довідок: 9-64-32, (068) 533 08 39

На знімку: працівники територіального центру Тетяна Гирик та Світлана Фесенко вітають Раїсу Філіпенко з перемогою у літературному конкурсі.