Петрівська районна державна адміністрація повідомляє про оприлюднення проекту детального плану території земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та про початок процедури громадських слухань щодо врахування інтересів громадськості під час розроблення містобудівної документації. Замовником є Петрівська районна державна адміністрація, виконавець – Приватне підприємство «Профспецплюс». Підставою для розроблення є розпорядження голови райдержадміністрації від 30 листопада 2016 року №426-р «Про розроблення детального плану території земельної ділянки».

Детальний план території розробляється для земельної ділянки під будівництво складу та інших будівель для розширення господарського двору на території Іскрівської сільської ради Петрівського району, Кіровоградської області (за межами населеного пункту). На момент розробки проекту детального плану території, земельна ділянка – частково забудована – господарськими будівлями, загальною площею забудови – 848,3м2. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення. Відповідно до договору оренди землі цільове призначення земельної ділянки – для обслуговування господарського двору.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні районної ради за адресою: смт Петрове, вулиця Святкова, 20, кабінет 106, відділ містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Петрівської районної державної адміністрації або на офіційній сторінці Петрівської райдержадміністрації. Особисто озна-йомитися з матеріалами документації можна в усі дні, крім суботи та неділі, з 9 до 16 години, телефон для довідок - 9-62-80. Зауваження та пропозиції до проекту приймаються відповідальним за проведення слухань - відділом містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства з дня опублікування повідомлення та до 11 квітня 2017 року. Пропозиції (зауваження) подаються відповідно до чинного законодавства у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Інформація про прийом виборців депутатами обласної ради сьомого скликання в Петрівському районі

 

Прізвище, ім'я та по батькові депутата № округу Дні прийому Час прийому Місце прийому

ДАВИДОВСЬКИЙ

Микола Олексійович

31 перша середа місяця з 9.00 Петрівський район, с. Новий Стародуб, вул. Садова, 22 (приміщення офісу ПСП «Зарічне»)

ЗАВАЛІЙ

Сергій Володимирович

30 третя п’ятниця місяця 10.00-14.00 Петрівський район, смт Петрове, вул. Святкова, 20 (приміщення Петрівської РДА)

ЯМКО

Тетяна Павлівна

29, 31 перший вівторок місяця 10.00-14.00 Петрівський район, смт Петрове, вул. Засядька, 7

РАТЕНКО

Сергій Леонідович

1, 2, 32, 35, 63 перший вівторок місяця 10.00-12.00 Петрівський район, смт Петрове, вул. Центральна, 38