Лише у серпні минулого року в парку нашого мальовничого селища було встановлено тренажерний майданчик під відкритим небом. Його можуть відвідувати всі бажаючі – і діти, і молодь, і батьки з малюками, і пенсіонери. Теплої пори року щодня можна було спостерігати, як дівчата та жінки, займаючись на тренажерах, вдосконалювали свою фігуру, а юнаки «будували» гарну статуру та зміцнювали м’язи.

Велика вдячність районному керівництву та Володимиру Григоровичу Деркачу за такий гарний подарунок мешканцям селища.

Та як же прикро, коли бачимо, що у новеньких тренажерів уже почали зникати комплектуючі деталі та легкозйомні елементи. Просто цікаво: невже комусь у домашньому побуті справді такі вже необхідні були гумові ручки від тренажерів, що їх чомусь поздирали? Соромно, дорогі земляки. Не піддається жодному логічному поясненню той факт, що для нас, петрівчан, був зроблений такий щедрий подарунок, а ми самі ж його й знищуємо!

Хочеться звернутися до наших громадян з проханням берегти те, що будується для нас та наших дітей. Адже своїм прикладом ми навчаємо їх жити в цивілізованому суспільстві і зберігати та передавати наступним поколінням те, що було створено для нас!

Олена Приходкова.