З нагоди 80-річного ювілею колишнього редактора газети «Трудова слава» Віктора Яковича Павельєва привітали перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Борис Гнатюк, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Тетяна Волощенко, працівники редакцій районних газети та радіомовлення.

Вони найтеплішими словами поваги і вдячності за багаторічну роботу чествували журналіста від Бога, який у найскладніші часи громадсько-політичних катаклізмів залишався вірним принципам порядності, честі, правдивості і журналістської етики, що є визначальними для справді демократичного суспільства.

Віктор Якович - хороша, добра, порядна і чуйна людина, відповідає найвищим професійним критеріям, тож завжди користувався повагою серед всіх, з ким його зводила доля. І він сьогодні залишається взірцем для молодших колег – журналістів, які вважають його своїм вчителем.

Гості побажали ювіляру здоров’я ще на багато років, любові і ніжності від дітей та онуків, усіляких гараздів.

На знімку: з В.Павельєвим Т.Панета, Б.Гнатюк, донька Ольга, працівники редакцій районного радіо та газети: О.Шевченко, В.Кіфенко та А.Рябоконь.