букетШановний Олександре Григоровичу!

Прийміть найщиріші побажання з нагоди 10-літнього ювілею перебування на посаді генерального директора ТОВ «Агрофірми «П’ятихатська».
Всі, хто знає Вас і працює поруч, відзначають і цінують Вашу високу працездатність, вимогливість до себе, невичерпну енергію, принциповість, організаторський талант, вміння з успіхом довести будь-яку справу до кінця.
Шануємо Вас як високопрофесійного, досвідченого, вмілого керівника, генератора нових ідей, наставника молоді та прекрасної душі людину. Завдяки вродженому розуму, наполегливості, активній життєвій позиції, чесності, порядності Ви здобули авторитет та глибоку повагу. Люди цінують Вас, вірять Вам.
ТОВ «Арофірма «П’ятихатська», яку Ви очолюєте, займає провідне місце серед аграрного сектору Петрівського району. Діяльність Вашого колективу складає гордість та славу вітчизняного агропромислового ринку.
Вам доля подарувала активне, багате і цікаве життя. Притаманний Вам талант організатора, помножений на велике бажання робити людям добро, став запорукою Вашого успіху. У цей святковий день бажаємо Вам щастя і здоров’я, сімейної злагоди і достатку, родинного затишку і любові Ваших рідних, близьких та друзів! Нехай завжди на Вашому небо-схилі сяє сонечко і буде тепло від усмішок та щирої шани!
Зичимо вам і надалі діяти з не меншою самовіддачею і результативністю, примножуючи добрі традиції, які потрібні завжди, а надто - нині щирого патріотизму конкретних справ. Хай Віра, Надія, Любов і надалі завжди осяюють Ваші шляхи до нових звершень!

З повагою виконком Ганнівської сільської ради.