Шановні судді та працівники судів!

Від імені Кіровоградської обласної ради щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників суду, що відзначається щорічно 15 грудня.
Свідченням великого значення і високого статусу судової гілки влади у суспільстві слугують положення Конституції України, адже суд – це єдиний демократичний механізм вирішення конфліктів та захисту прав і свобод громадян, що підкоряється тільки Закону. Реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів є пріоритетом нашої молодої держави.
Відкритість у прийнятті рішень та налагодження співпраці з місцевими органами влади сприяють поверненню довіри до суду.
Переконаний, що суддівський склад Кіровоградщини докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.
З нагоди професійного свята щиро бажаємо суддям і працівникам судів нашого краю вірного служіння ідеалам добра і справедливості, енергії і наснаги, міцного здоров’я і родинного затишку.

З повагою голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні судді та працівники судів!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників суду!
Ваша діяльність має надзвичайно важливе значення в утвердженні принципу верховенства права. Неупереджене, незалежне і справедливе правосуддя – запорука суспільної злагоди, довіри громадян до влади.
Нехай ваш професіоналізм, відповідальність і об’єк-тивність у прийнятті рішень, щоденне чесне служіння Закону піднімають авторитет вітчизняної судової системи.
Бажаю усім відмінного здоров’я, наснаги, добробуту і гармонії в особистому житті!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради

* * *


Шановні колеги - судді та працівники апарату Петрівського районного суду Кіровоградської області!

Від усієї душі вітаємо вас з професійним святом!
З нагоди свята прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.
Нехай у вас завжди буде достатньо сил і бадьорості, гарного настрою та наполегливості для досягнення поставлених завдань.

Юлія Шаєнко, голова суду

Любов Дашковська, керівник апарату суду