майстер-клас з володіння навичками бойових мистецтвФізична культура і спорт є невід’ємною складовою всебічного і гармонійного розвитку молоді. Активно-спортивний спосіб життя формує цілісну особистість. А відтак, для того, щоб спорт став невід’ємною частиною життя, необхідно формувати міцну орієнтацію на нього. Тому наприкінці листопада, за ініціативи дирекції Новостародубського сільського Будинку культури спільно з Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», на базі Новостародубської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з професійними спортсменами. Для заохочення молоді до активного способу життя, залучення до занять спортом, популяризації фізичної культури та спорту загалом і розвитку культури на селі зокрема, до нас завітали гості з міста Кропивницького.
Спортсмени-призери обласних та Всеукраїнських змагань під керівництвом тренера І категорії Руслана Бєланова провели показові виступи та майстер-клас з володіння навичками східних бойових мистецтв УШУ, КУНГ-ФУ ТА ЦИГУН.

Руслан Бєланов подарував найактивнішим учасникам спілкування інформаційні буклетиМолодь з великим інтересом спостерігала за показовими виступами спортсменів та тренера. Під час майстер-класу гості поділилися з дітьми секретами прийомів знаменитого на весь світ китайського ушу. Розповіли, що ушу - це не лише бойове мистецтво і спорт, а і стиль життя, який веде до якісних змін у тілі та духовному пізнанні себе і оточення.
Час промайнув непомітно, захід приніс море позитивних вражень і яскравих емоцій всім його учасникам. На згадку про чудову зустріч усім дітям вручили невеличкі сувеніри: календарики, блокноти та ручки, що їх презентувала керівник КОЦФЗН «Спорт для всіх» Марина Анатоліївна Мариніна. А найактивніші учасники отримали від тренера Руслана Бєланова запрошення на навчання та інформаційні буклети.
Окремі слова подяки хочеться висловити - ПСП «Зарічне» та селищній раді за допомогу у вирішенні організаційних питань та підтримку проведення такої зустрічі.
Такі заходи є вкрай необхідними, адже завдяки цьому молодь набуває знання і позитивний досвід, та ставить собі нові цілі, маючи при цьому гарний приклад.
Дирекція сільського Будинку культури сподівається на подальшу плідну співпрацю, нові зустрічі та знайомства.

Тетяна Максімова ,директор Новостародубського сільського Будинку культури

спільне фото на згадку про цікаву зустріч

На знімках: майстер-клас з володіння навичками бойових мистецтв; Руслан Бєланов подарував найактивнішим учасникам спілкування інформаційні буклети; спільне фото на згадку про цікаву зустріч.