Напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями 2 грудня 2016 року в районі всі проведені заходи були направлені на те, щоб привернути увагу до проблем вищезазначеної категорії людей.
За сприяння народного депутата А.Кузьменка та депутатів обласної ради С.Завалія, М.Давидовського і Т.Ямко працівниками територіального центру соціального обслуговування населення були вручені 2 продуктових набори, а працівники управління соціального захисту населення надали матеріальну допомогу інвалідам та малозабезпеченим верствам населення.
Також заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета, разом із директором територіального центру соціального обслуговування Інною Лук’яновою, відвідали вдома підопічних відділення соціальної допомоги Л.О. Шелест та Л.М. Смульську і вручили їм подарунки.
2 грудня 2016 року в рамках Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя» заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета провела засідання комісії по визначенню осіб на одержання одноразової грошової допомоги. Територіальним центром соціального обслуговування було виявлено 2 людей з обмеженими можливостями, які потребують допомоги на лікування та справи яких було надано до обговорення. Комісією було прийнято рішення надати одноразову грошову допомогу на лікування цим громадянам  за рахунок залучених благодійних коштів в загальній сумі 600,00 грн.
Також в цей день в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації та територіальному центрі со-ціального обслуговування відбувся День відкритих дверей. Людям з обмеженими фізичними можливостями надавалися безкоштовно послуги перукаря, швеї, медичної сестри та юридичні.

Валентина СИБІРА, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації