Шановні військовослужбовці!

Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України!
Стояти на сторожі спокою нашого народу було справою наскільки небезпечною, настільки і почесною. Нелегка служба під ворожими кулями, вдень і вночі, у спеку і холод - ніщо не стоїть на заваді солдатам та офіцерам виконувати визначені завдання.
Мужність і прoфесіoналізм, виявлені військовослужбовцями у ході антитерористичної операції на Сході України, здобули сучасному українськoму війську пoвагу і вдячність у нашій державі та поза її межами.
Вірю, щo Збрoйні Сили України і надалі з честю викoнуватимуть свій oбoв’язoк перед батьківщиною, надійнo захищатимуть мир і спoкій українськoгo нарoду.
Дякую за мужність і непохитність, яку ви проявляєте на варті суверенітету держави!
Бажаю вам і вашим родинам мирного неба, здоров’я та надійної підтримки!
Слава вам і слава Україні!

голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні військовослужбовці, ветерани і працівники Збройних сил України!

Щиро вітаємо військовослужбовців кадрової та строкової служби і запасу, а також ветеранів армії і флоту з Днем Збройних Сил України.
Ви свідомо присвятили своє життя нелегкій справі захисту Батьківщини, яка вимагає від вас повної самовідданості, високого професіоналізму та внутрішньої гідності.
Стійко долаючи всі тяготи і нестатки військової служби, ви завжди на бойовому посту, там, де найважче, тому заслуговуєте на особисте і повагу народу, виправдовуючи ще кожним кроком нелегкої військової служби та постійної готовності виконувати свій почесний обов’язок.
Міцного вам здоров’я, людського щастя та успіхів у підвищенні рівня своєї бойової готовності під безхмарним українським небом.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради