депутати за роботоюВідповідно до розпорядження голови Петрівської районної ради Тамари Сакари, в сесійній залі районної ради відбулося одинадцяте засідання сесії сьомого скликання.
У його роботі взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета, керівники структурних підрозділів РДА, територіальних органів міністерств і відомств України, сільські та селищні голови, представники засобів масової інформації району.
У ході пленарного засідання були розглянуті 25 питань порядку денного, попередньо детально опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій та президії районної ради, зокрема:
- Про районну програму соціального захисту малозабезпечених верств населення Петрівського району на 2017 рік;
- Про програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2017-2018 роки;
- Про внесення змін до програми зайнятості населення Петрівського району на період до 2017 року;
- Затвердження районної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017 рік;

про перспективи розвитку медичної галузі говорить головний лікар Петрівської ЦРЛ Микола Яновський- Про внесення змін та доповнень до бюджетної програми районного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2016 рік;
- Затвердження програми місцевих стимулів для медичних працівників та покращення матеріально-технічного оснащення медичних закладів Петрівського району на 2017-2020 роки;
- Про програму розвитку земельних відносин у Пет-рівському районі на 2016-2020 роки;
- Про безоплатну правову допомогу населенню Пет-рівського району на 2016-2018 роки та інші.
Підсумовуючи роботу, Тамара Сакара зазначила, що з метою забезпечення соціально-економічної стабільності в районі депутатський корпус приймає належні рішення виважено та помірковано. Це дає змогу працювати злагоджено, без зайвих амбіцій. Як показала практика, саме при такому підході вдається знаходити правильні рішення і працювати на загальну справу – покращення добробуту наших громадян.
По кожному питанню, яке було розглянуте та обговорене депутатами прийняті відповідне рішення.

Олена Приходкова.

На знімках: депутати за роботою; про перспективи розвитку медичної галузі говорить головний лікар Петрівської ЦРЛ Микола Яновський.