Глибокошановані хлібороби та сільські трударі Петрівщини!

Від усієї душі тепло вітаємо вас із цьогорічним нашим професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Все на землі зростає з рук людських. Хай не болять у вас руки ростити хліб та дітей, творити достаток.
Тож щиро вітаємо усіх людей, причетних до цієї професії: хліборобів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільськогосподарської продукції, управлінців галузі зі святом.
Уклінно дякуємо за наполегливу самовіддану працю. Бажаємо здійснення всіх заповітних задумів, здоров’я і радості. Золотими розсипами щастя хай повняться ваші будні й свята.
Все задумане здійс-нити вдасться, і з достатком буде кожна хата.

Дирекція ТОВ «Маяк»

* * *

Дорогі колеги-хлібороби, працівники, пенсіонери і пайовики нашого господарства!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства!
Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України.
Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку!

З повагою Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

* * *

Шановні трудівники сіл Ганнівки, Володимирівки, Сергіївки та Рядового!

Щиро і сердечно вітаю вас з Днем працівників сільського господарства!
Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.
Бажаю всім сільським трудівникам міцного здоров’я, радості.
Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасним!

Ніна Цапенко, Ганнівський сільський голова.

* * *

Шановні колеги-хлібороби, пенсіонери, пайовики!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства України!
Поздоровляючи вас із цим професійним святом, хочу щиро побажати здоров’я, щастя та наснаги в розбудові вітчизняного аграрного сектора.
Нехай ваше життя буде світлим і сонячним, а підґрунтям вашої професійної діяльності стане цілеспрямованість та енергійність у досягненні нових висот.
Бажаю вам гарного настрою, здійснення всіх мрій та задумів!

Віталій Волков, генеральний директор ПП «Дружба»

* * *

Шановні аграрії!

Сердечно вітаємо вас з професійним святом - Днем працівника сільського господарства!
Ваша праця в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою та потрібною для добробуту та благополуччя українського народу.
Завдяки вашій наполегливості та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.
У день професійного свята бажаємо вам прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі!

Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

* * *

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з профе-сійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із вас вагомі здобутки. 
Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. 
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та спо-дівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. 

Інна Беркун, Зеленський сільський голова

* * *

Шановні працівники та пайовики ПСП «Водянське», жителі територіальної громади!

Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
Від результатів вашої діяльності забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави. Велика вдячність вам, працівники агропромислового комплексу, за вашу невтомну, наполегливу і сумлінну працю, щедрість душі й теплоту сердець!
У цей святковий день бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів у праці і оптимізму у всіх ваших справах і починаннях. Хай не знають утоми ваші натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а труди ваші й надалі збагачують Україну!

Дирекція ПСП «Водянське»

* * *

Шановні хлібороби!

Сердечно вітаємо всіх, хто пов’язав свою діяльність з роботою в сільському господарстві, без кого неможливий розвиток аграрного сектору економіки.
Також з повагою схиляємо голови перед тими працівниками, які чесно відпрацювали в сільському господарстві й пішли на заслужений відпочинок. Адже вони в ті непрості роки, працюючи в колгоспах, радгоспах, забезпечували продуктами харчування населення.
Бажаємо всім вам міцного здоров’я, доброго настрою і вагомих успіхів у роботі, високих урожаїв в наступному сільськогосподарському році. Миру й злагоди, родинного благополуччя, щастя, добра і достатку вам, невтомні тру-дівники села, та вашим сім’ям на многії літа!

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське»

* * *

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства.
З великою повагою ставлюсь до всіх, хто обрав цей відповідальний фах, пишаюсь результатами кропіткої праці досвідчених спеціалістів аграріїв. Попереду у нас складні завдання, і лише спільними зусиллями, єдністю та згуртованістю ми зможемо максимально зміцнити потужності вітчизняного виробництва та збільшити конкурентоспроможність його продукції на ринках продовольства.
У цей передсвятковий день зичу кожному з вас, шановні трудівники села, миру, добра, благополуччя, успіхів і нових професійних звершень.

Анатолій Дорофеєв, генеральний директор ТОВ «Агродар ЛТД»

* * *

Шановні працівники сільськогосподарської галузі, односельці!

Щиро вітаю вас із професійним святом!
Висловлюю глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю.
Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо України.
Бажаємо радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!
Іван Шульга, Йосипівський сільський голова

* * *

Шановні жителі сіл Червонокостянтинівка, Краснопілля, Новопетрівка та Баштине!

Від усієї душі тепло вітаю вас із цьогорічним нашим професійним святом – Днем працівника сільського господарства. Виконуючи високий обов’язок щодо формування продовольчого потен-ціалу держави, наші невтомні сільські трударі щоденною клопіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки нашого краю, покращення добробуту її жителів. 
Дозвольте подякувати вам за самовіддану й невтомну працю та побажати міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

Наталія Канатенко, Червонокостянтинівський сільський голова

* * *

Шановні працівники сільськогосподарської галузі!

Щиро вітаємо вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!
Висловлюємо глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району. Наша держава була і залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій.
Завдяки золотим рукам, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Ми всі сприймаємо це свято як загальне, а не вузькопрофесійне, адже всі ми живемо на землі, кожен – і вчитель, і медичний працівник, і працівник органу місцевого самоврядування маємо стосунок до праці хліборобів.
Щиро вдячні вам за любов до землі, терпіння і витримку.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Григорій Москалець, начальник відділу освіти райдержадміністрації,
Людмила Горбанець, голова райкому профспілки працівників освіти та науки.

* * *

Щиро вітаємо хліборобів, всіх жителів Чечеліївки та Олександрівки з Днем працівника сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та спо-дівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!
У день професійного свята бажаю всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!
Голова та виконком Чечеліївської сільської ради

* * *

Шановні працівники та пайовикиТОВ «Чечеліївське»!

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв.
Бажаю всім успіхів у праці, енергії, здоров’я міцного, нехай кожному з вас щедро віддячує професійна нива.
Тепла і затишку вашим родинам, щедрого святкового застілля.
Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ.
Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України.
Добрих вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Сергій Даценко, директор ТОВ «Чечеліївське»

* * *

Шановні хлібороби!

Щиро вітаю вас із професійним святом!
Ми свідомі того, що для повного відродження села треба ще багато зробити. Передусім втілити комплексну програму державної підтримки сільгоспвиробника, створити сучасну і дієздатну інфраструктуру агропромислового комплексу, забезпечити належні умови для достойного життя селян.
Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку.
Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.
Едуард Яротник, Малинівський сільський голова

* * *

Шановні працівники сільського господарства Петрівського, Олександро-Мар’ївки, Зеленого Гаю та Ланів!

Щиро вітаю вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!
Впевнена у тому, що ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі. Завдяки вашим старанням, наполегливому та умілому господарюванню досягнення у сільському господарстві в останні роки стають загальновизнаними. Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Наталія Лепська, Петрівський сільський голова

* * *

Шановні жителі Новостародубської сільської ради!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом.
Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба!
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та спо-дівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Віктор Заїка, Новостародубський сільський голова

* * *

Шановні працівники і пайовики ТОВ «Верес»!

Вітаємо вас із професійним святом - Днем працівників сільського господарства!
Ваша природна мудрість, працездатність та багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі – мир і спокій. 
Сердечні вітання  і доземний уклін за невтомну працю усім, хто знає справжню ціну хліба і зрощує зерно на нашій благодатній землі!
Нехай під сонячним небом на українських ланах завжди колосяться щедрі врожаї, а в кожній оселі буде духмяний хліб на столі та добробут!

Дирекція ТОВ «Верес»