Шановні працівники сільського господарства!

З давніх-давен Україна славилася своїми землями та добрими і працьовитими людьми. Як відомо, найкращі чорноземи - на Кіровоградщині. Тому й не дивно, що наш славетний край має свої традиції та досягнення у сільському господарстві - однієй з провідних галузей економіки області.
Виконуючи високий обов’язок щодо формування продовольчого потенціалу держави, ви - невтомні трударі Кіровоградщини, щоденною копіткою працею робите вагомий внесок у зміцнення економіки держави, покращення добробуту її жителів.
Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвіду, умілому господарюванню аграріїв живе українська нива.
Завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів усе більше і більше наповнюються високоякісними конкурентоспроможними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є хліб.
Дорогі друзі, хай ваше прагнення бачити Україну квітучою, сильною державою додає вам снаги й віри. Нехай обходять стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

З повагою Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *


Шановні аграрії!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем пра-цівників сільського господарства!
В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається однією із головних складових розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість та багатий професійний досвід плекають сьогодні українську землю.
Впевнений, ваша наполегливість і працелюбність сприятимуть подальшому розвитку сільського господарства на Кіровоградщині.
Хай врожаї колосяться щедрою нивою успіху, ніколи не переводиться на українській землі славний селянський рід, а наполегливість трударів буде належно поцінованою.
Щиро вдячний вам за вашу віддану працю і за любов до землі!

Голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО

* * *

Усіх жителів Петрівщини щиро вітаю з великим святом – Днем працівників сільського господарства!
Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Особливі слова вдячності хліборобам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва – від самовідданої праці кожного з вас значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання нашої держави.
Нехай ваші життєві шляхи будуть широкими і ясними, поля –просторими й урожайними, а люди – щасливими і вдячними за вашу працю.
Бажаю вам миру і здоров’я, щастя і добра, достатку і злагоди.

З повагою народний депутат України Анатолій Кузьменко

* * *

Шановні працівники сільського господарства!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом.
Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та спо-дівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради

* * *

Шановні працівники сільського господарства, всі жителі нашого хліборобського краю - Петрівщини!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних та інколи непередбачуваних ситуацій.
Впевнені у тому, що ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі.
Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Добрих вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Олександр Поворознюк, депутат районної ради

* * *

Шановні працівники сільськогосподарського виробництва. Дорогі сільчани!

Скільки існує село на земельному полотні, воно живе за своїм укладом, менталітетом, розпорядком, які диктує природа. Тож і селяни, завдяки щоденному спілкуванню з природою, повсякденній праці, відзначаються виваженістю і відданістю землі. На ній виростають працьовиті діти, які, в подальшому, через призму знань, отриманих в освітніх закладах, та мудрості і життєвому досвіду батьків, дідів та прадідів, стають кваліфікованими працівниками сільськогосподарського виробництва. І не тільки.
Вони дбайливо плекають землю-годувальницю, яка в повній мірі забезпечує народногосподарський комплекс України сільськогосподарською продукцією та життєво необхідними товарами. Тільки в нашому районі в галузі сільського господарства працює біля 2-х тисяч славних працівників різних професій, які щорічно виробляють більше як по сто тисяч тонн продовольчого зерна та іншої сільськогосподарської продукції.
Тож з нагоди професійного свята Дня працівників сільського господарства президія районної профспілкової організації тепло і сердечно вітає усіх працівників галузі, ветеранів та молодь з професійним святом. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, з великою любов’ю до землі-годувальниці щодня трудяться заради щедрих врожаїв.
Щиро бажаємо всім добра, щастя, мирної праці, достатку та родинного затишку. Зичу здоров’я і довголіття вам і вашим родинам.
За дорученням президії райкому профспілки

Лілія Куницька, голова районної профспілкової організації працівників АПК