Нинішньої скрутної пори, коли переважній більшості жителів нашої країни доводиться виживати, надійною підмогою їм у повсякденному житті стали присадибні і дачні ділянки. Вагомим доважком до столу є вирощений на них урожай городини і садовини, а також продукція домашніх ферм, корми для яких постачають городи і дачні ділянки.
Як краще хазяйнувати на присадибній і дачній ділянці? Що потрібно зробити, аби мати найвищу віддачу від кожної сотки землі? Відповідь на ці та інші питання можна знайти на сторінках загальнодержавної газети «Присадибне і дачне господарство». Газета хоча ще й молода за віком (невдовзі виповниться чотири роки відтоді, як побачив світ її перший номер), але вже встигла завоювати широку читацьку аудиторію, чисельність якої з кожним роком зростає. Нині серед наших читачів власники присадибних і дачних господарств, домогосподарки і народні умільці, лікарі і народні цілителі, фермери і спеціалісти різних галузей, вчені і юристи, широке коло читачів, яким не байдужі питання присадибного і дачного господарства, тваринного і рослинного світу.
Передплативши загальнодержавну газету «Присадибне і дачне господарство» (індекс в Каталозі – 68145), ви матимете змогу: одержувати інформацію про досвід ведення садівництва, виноградарства; знайомитися з передовим досвідом ведення городництва; матимете доступ до скарбнички передових технологій ведення картоплярства; вивчати досвід ведення тваринництва, птахівництва, бджільництва; одержувати інформацію про досвід ведення будівництва на присадибній і дачній ділянках; матимете доступ до секретів облаштування оселі і ведення домашньої кухні; одержувати різноманітні поради і рекомендації (медичні, юридичні, побутові), прогнози синоптиків тощо.
Газету можна передплатити у поштових відділеннях, листонош. Одне слово, подружіться з нашою газетою – у програші не залишитесь!

Володимир ОНЕНКО, головний редактор газети «Присадибне і дачне господарство».
м. Київ.