колектив управління соціального захисту населення Петрівської РДАНа превеликий жаль, рівень життя більшості громадян нашої країни знаходиться за межею бідності, тому щоденний потік людей до управління соціального захисту населення хоча б за якоюсь допомогою щорічно зростає.  Вітаючи на урочистих зборах  з нагоди професійного свята працівників цієї установи, начальник управління  Валентина Сибіра зазначила, що від їх праці залежить добробут значної частини населення району.  Професійно виконують свої обов’язки працівники відділу бухгалтерського обліку та звітності (начальник відділу -  головний бухгалтер   Ольга Кудряхіна, головний спеціаліст - Марія Толчіна). Уважні до проблем  громадян під час прийому начальник відділу Ірина Щербак та спеціалісти Людмила Сидоренко  і Катерина Шеляг.  Катерина Образок і Світлана Тіпунова працюють у відділі прийняття рішень, тож саме від їх професійності залежить призначення соціальних виплат.  А ще в управлінні функціонує  відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій населення, де головними спеціалістами працюють Тетяна Німець та Лілія Свердленко. Добре справляються із своїми обов’язками у відділі з питань праці та соціально-трудових відносин  (начальник - Олександр Дуда, головний спеціаліст - Микола Михальчук), у відділі виплат державних соціальних допомог і компенсацій  (начальник відділу - Ірина Коваль і провідний спеціаліст - Ольга Колісник), у відділі з нагляду за правильністю призначення і виплати пенсій з питань ЧАЄС  та оздоровлення дітей (начальник - Карен Караханян).  Враховуючи, що лише за 10 місяців поточного року до  управління на-дійшло понад 10 тисяч звернень і заяв,  зростає  навантаження на працівників, і не завжди можна вчасно впоратися з такими обсягами роботи.  Валентина Сибіра на адресу кожного працівника сказала добре слово, подякувала підлеглим за їх старанність, терпіння, виваженість і толерантність. Побажала усім здоров’я, родинного благополуччя та миру, а в подальшій діяльності - бути ще дружнішими, щоб у колективі панували взаєморозуміння і повага.

Затим заступник начальника управління соціального захисту населення Світлана Попіль озвучила наказ начальника управління про нагородження Грамотами управління соціального захисту населення Петрівської РДА за зразкове виконання своїх службових обов’язків, високий профе-сіоналізм, особистий внесок у загальні результати роботи по соціальному захисту громадян та з нагоди Дня працівників соціальної сфери Олександра Дуди та Тетяни Німець. Також були відзначені Подяками цього управління Ольга Колісник та Марія Толчіна.
Від імені колег Світлана Попіль висловила найкращі побажання Валентині Сибірі та вручила їй Диплом кращого керівника колективу.

Сергій АНДРУСЕНКО.

На знімку: колектив управління соціального захисту населення Петрівської РДА.