Невдовзі наближається десята річниця відтоді, коли в «Агрофірму «П”ятихатська» - господарство, яке вже ледь животіло, прийшов молодий, енергійний і, як тоді здавалося, надто самовпевнений керівник - Олександр Поворознюк. Але у нього насправді виявилося стільки завзяття, що це було схоже на якийсь сон, здавалося, що в реальності такого не може бути, але ж…
За короткий час наш ке-рівник зумів не тільки підняти господарство з руїн, але й витягнути його з величезних боргів, що вже саме по собі свідчить, що до керма стала людина, яка знає ціну людському поту, яка спроможна цінувати й заохочувати тих, хто дійсно вміє й хоче працювати.
Олександр Григорович працює з командою потужних спеціалістів, знавців своєї справи, які можуть здолати всі перешкоди на своєму шляху і які залишилися працювати в агрофірмі з новим керівником. І дійсно, саме під його керівництвом розквітло наше господарство, адже, як мовиться, «риба гнила з голови».
«Живе з людьми і для людей», - так говорять про нього у нашому господарстві. Завжди можна звернутися до Олександра Григоровича з будь-яким питанням, і все буде вирішено і зроблено в обіцяний час.
Мудрий, добрий, справедливий керівник, чуйна, доброзичлива людина, лагідний, люблячий чоловік і татусь, веселий і життєрадісний дідусь.
І хоч зараз нестабільна ситуація в країні, проте наш Григорович може і відпочинок організувати за кордоном для своїх кращих працівників, і допомогти тим, хто захищає наші кордони від російських загарбників, і тим, хто вже повернувся до рідних осель.
Так що наш директор –Людина з великої літери, якщо за щось береться то завжди доводить справу до кінця.
Добрий, мудрий,
справедливий
і найкращий керівник -
До роботи не лінивий -
змалку він до цього звик.
Накричить і пожаліє -
і за це він любий всім,
Душу людям він відкриє,
і дарує щастя в кожен дім.

Тетяна Гордієнко с. Ганнівка, ТОВ «Агрофірма «П”ятихатська»