Олександр Чорноіваненко взяв участь у виїзному засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій у місті Знам’янка.Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь у виїзному засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій у місті Знам’янка.
Перед засіданням депутати обласної ради проінспектували комунальне підприємство «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня». Вони перевірили стан процедурних кімнат, зону відпочинку та приміщення харчоблоку.
У ході перевірки голова обласної ради наголосив, що лікувально-оздоровчий заклад потребує неабиякої підтримки і потрібно попрацювати для поліпшення його функціонування.
- Нинішнього року депутатський корпус взяв за пріоритет розвиток охорони здоров’я в регіоні, тому фінансування Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні є одним із напрямків нашої роботи. Директор звернувся до нас із проханням допомогти, і сьогодні ми маємо вирішити, яку роботу потрібно провести задля поліпшення перебування пацієнтів та їх сучасного лікування, - зазначив Олександр Чорноіваненко.
Постійною комісією вирішено звернутись до Кіровоградської облдерж-адміністрації щодо продовження програми, яка діяла до 2015 року, з метою лікування інвалідів, бійців АТО та їх сімей на території Кіровоградської області. Депутати погодились, що приміщення їдальні потребує капітального ремонту, та запевнили, що підтримають виділення понад мільйона гривень згідно з проектно-кошторисною документацією.

Олександр Чорноіваненко підкреслив, що програма має бути готова вже до сесії обласної ради, яка відбудеться 11 листопада, щоб закласти у бюджет 2017 року її фінансування.
На засіданні також були розглянуті питання: про розподіл стабілізаційної дотації місцевим бюджетам; про внесення змін до переліку об’єктів, фінансування яких здійснюється у 2016 році за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету; про збільшення обсягу субвенцій місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток; про внесення змін до переліку природоохоронних заходів та об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися у 2016 році; фінансування забезпечення захисту співробітників Кіровоградської обласної лікарні від хвороб та лікування хворих із пневмонією та грипом у період епідемії.
З усіх питань прийнято відповідні рішення.