Шановні працівники соціальної сфери!

Діяльність працівників соціальної сфери є невід’ємною складовою ефективного забезпечення державних соціальних гарантій. Щоб успішно виконати цю місію, потрібно докладати багато зусиль та енергії, демонструвати високий  професіоналізм, чуйність та індивідуальний підхід до кожної людини.
Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги.
Бажаю вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника со-ціальної сфери.
Ваші заслуги перед суспільством і державою воістину неоціненні. Ви допомагаєте працевлаштовуватися, забезпечуєте реалізацію пільг та надання адресних допомог, житлових субсидій найвразливішим категоріям наших громадян.
Властиві вам якості - самовіддане слу-жіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою мільйонів українців, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.
Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам української громади. Прийміть вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню.
Щиросердно бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради