Багато хто з нас вважає, що правильне харчування дороге та недосяжне. Проте ми ніколи не порівнюємо ціни на дешеву вуличну їжу і ті ж самі фрукти та овочі. Повірте – ціна виявляється не дуже захмарною.
Не забувайте також, що продукти із м’яса є джерелом білків та вуглеводів, які необхідні для будови нашої м’язової системи та скелету. Вони дають нам силу та енергію, є достатньо поживними, а це значить і що багато їсти не потрібно. Це знову ж таки економить нам кошти. Харчуючись овочами та м’ясом, ми даємо силу організму, наповнюємо корисними елементами, вітамінами, клітковиною, постійно поповнюємо водний баланс, що сприяє відмінному обміну речовин в організмі.
Тож економлячи на продуктах, в кінцевому результаті ми дорого платимо, бо недостатня кількість вітамінів та корисних речовин суттєво погіршує обмін речовин та стан здоров’я в цілому. З’являються непередбачені витрати на лікування збоїв в організмі – це банальні гастрити, язви, порушення обміну речовин, головні болі, ожиріння – найстрашніше слово для жінок.
Харчуватись правильно – значить любити себе і своє тіло, а в результаті домагатися заощадження вашого гаманця, бо не витрачаються ресурси на лікування.

Роман Колісник.