нагородиПриємно відзначити, що спортсмени району продовжують гідно відстоювати честь району на обласному рівні, своїм прикладом залучаючи сільське населення до здорового способу життя та занять фізичною культурою і спортом.

 Петрівчани – бронзові призери обласної спартакіади

Команда району 15 жовтня 2016 року взяла участь в обласній спартакіаді «Сільські ігри – 2016», яка проходила в смт. Олександрівка Кіровоградської області, і показала гарні результати.
Змагання проводилися з армспорту (чоловіки у ваговій категорії до 90 кг та 90+ кг, та жінки у ваговій категорії до 90 кг) перетягування каната, легкоатлетичного кросу, волейболу. Паралельно також проходили змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я”. Продемонструвавши гарну фізичну підготовку, представники Петрівщини зайняли гідні місця в турнірній таблиці з кожного виду.
Так чемпіонами області стали наші представники з армрестлінгу Сергій Кицела та Наталія Оксюта (у ваговій категорії до 90 кг - на нижньому фото - в центрі).
Також один з найкращих результатів в області показали волейболісти, виборовши 2-ге місце.
Загалом наші земляки посіли третє місце у рейтинговій таблиці серед інших дев’яти команд районів області. Так тримати!

переможціНаші – кращі!

Цього ж дня, 15 жовтня 2016 року, у м. Кропивницькому відбулася обласна спартакіада з гандболу серед районів і міст області. Команда гандболісток нашого району (на знімку вгорі справа) в черговий раз завоювала І місце! Вітаємо з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

Досвід переміг молодість

З нагоди відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва на базі комунального закладу «Петрівське навчально-виховне об’єднання “загальноосвітня школа І-ІІІ ступнів-гімназія» 13 жовтня 2016 року відбувся турнір з волейболу між молоддю та ветеранами спорту.
З вітальним словом до учасників звернулася в.о. завідувача сектору молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Лугова, яка передала вітання від голови районної державної адміністрації Сергія Завалія та голови районної ради Тамари Сакари, а також подарунок – нову волейбольну сітку для навчального закладу (на знімку - Ірина Лугова нагороджує капітана команди ветеранів Володимира Паляна).
Загалом, турнір проходив у дружній, по-родинному теплій атмосфері. Та все ж, з невеликим відривом, досвід переміг над молодістю. Вітаємо переможців!

Прес-служба райдержадміністрації.

волейболістки Ірина Лугова нагороджує капітана команди ветеранів Володимира Паляна)