Голова райдержадміністрації Сергій Завалій та голова районної ради Тамара Сакара побували на об’єктіЯк відомо, у сфері житлово-комунального господарства проблем вистачає. Житловий фонд зношений, постійно виникають проблеми з протіканням дахів, перебоями водопостачання тощо. Так більше 40 років тому останній раз ремонтували покрівлю на будинку № 23 по вул. Святковій у Петровому.
Для влади району важливо, в яких умовах проживають петрівчани. Так з районного бюджету було виділено 135 тисяч гривень на ремонт покрівлі цього будинку і заміну водопроводу, протяжністю 300 м по вул.Парковій у Петровому. Цього тижня працівники КП «Комбінат комунальних підприємств» вже розпочали роботи на даху будинка 23. Як повідомив керівник підприємства Володимир Колісник, для того, щоб виконати всі роботи, залучатимуться і власні кошти підприємтва та спонсорів, адже роботи багато, на даху доведеться замінювати не тільки шифер, а й частину дерев’яних конструкцій, а також перевірити і, там, де потрібно, здійснити ремонт димо-вентиляційних каналів.
Голова райдержадміністрації Сергій Завалій та голова районної ради Тамара Сакара побували на об’єкті і ознайомилися з ходом робіт, які Володимир Андрійович пообіцяв завершити в стислі терміни. 

Анатолій Рябоконь.

ремонт покрівлі