учні«Безмежні простори, моря і поля – це все Україна моя»
- під такою назвою проходив урок літературного читання в 2-му класі. Цікавою та змістовною виявилася подорож рідними серцю місцями, організована вчителем початкових класів Новохатько Оленою Іванівною. Школа турбується про здоров’я своїх вихованців. На
уроці фізичної культури з модуля «Футбол» семикласники під керівництвом учителя фізичної культури Ольги Василівни Охват добре засвоїли ведення, передачу та зупинку м’яча (фрагмент заняття на фото зліва внизу).
У тренажерній залі цікаво проходять уроки фізичної культури для учнів 2-го класу. З метою формування та розвитку фізичних якостей своїх вихованців Ольга Василівна використовує нестандартне обладнання.
На годині спілкування учні 3 класу, разом з класним
керівником Тетяною Василівною Трипадуш, здійснили мандрівку у королівство «Здоров’я». Мандрували картою по дорозі Мудрості, через річку Шкідливих Звичок, галявину Лікарських рослин, гору Зубних каменів, долаючи різні перешкоди, щоб потрапити в палац «Здоров’я». Під кінець мандрівки діти переконались у тому, що потрібно дбайливо ставитись до свого здоров’я та навчилися правил здорового способу життя.
Школа – це старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот, дивовижний світ знань і відкриттів. У світлих класах вчителі закладають міцний фундамент для учнівських перемог, допомагають визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування … За таких умов уроки стають ненудними, книги — цікавими, шкільна дружба — міцною!

Ольга ПОЗИВАЙ, директор Чечеліївського ЗНЗ

урок фізкультури урок читання