Вітаємо вас з молодим загальнонаціональним святом – Днем дошкілля. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я.
Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.
Тож зі святом вас, дорогі працівники дошкільних установ! Здоров’я вам, наснаги і вдячних вихованців.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради

* * *

Шановні працівники галузі дошкільної освіти!

Поздоровляємо вас з Днем дошкілля!
Важко передати словами всю важливість вашої праці. Адже саме в ранньому дитячому віці формуються такі людські якості, як доброта, чесність, порядність, працьовитість, закладаються основи любові до Батьківщини і патріотизму. Ви даруєте малятам – вихованцям дошкільних навчальних закладів свою любов і тепло сердець, створюєте для них атмосферу затишку, передаєте їм основи знань, прищеплюєте навички роботи над собою, дбаєте про їхній гармонійний фізичний розвиток.
Бажаємо вам справжнього людського щастя, добробуту, здоров’я, сімейного благополуччя і щирої вдячності від свої вихованців, яку вони пронесуть через все життя.

Григорій Москалець,начальник відділу освіти райдержадміністрації,
Людмила Горбанець, голова райкому профспілки працівників освіти.