Прийміть щирі вітання з нагоди Всесвітнього дня туризму.
Вітаю з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок. Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі.
Наш край із його неповторними краєвидами, відомими пам’ятками, самобутніми народними звичаями та традиціями, багатою культурною спадщиною та привітними щирими людьми має всі умови для розвитку туристичної індустрії. 
Бажаю Вам, шановні працівники туристичної сфери, міцного здоров’я, добра, щастя, завзяття, вагомих здобутків у роботі, успішних втілень у життя всіх планів і задумів.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні петрівчани, працівники туристичної сфери!

Вітаємо вас з вашим професійним святом – Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні! У сучасному світі туризм є однією з найбільш потужних та динамічних галузей економіки, адже він сам по собі сприяє і стимулює розвиток таких галузей, як транспорт, зв’язок, тор-гівля, будівництво, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання тощо.
Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, добра, щастя, успішного втілення в життя всіх планів та задумів і, звичайно ж, нових цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради