Ірина Лугова з немовлямУсиновлення -  це найкращий засіб повернути дитині, яка втратила батьківське піклування, можливість повноцінного життя та виховання в сім’ї.
Саме сім’я є природним середовищем для фізичного, духовного, інтелектуального , культурного та соціального розвитку дитини.
Дитині для повного і гармонійного розвитку необхідно зростати в сім’ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Цю просту істину знає кожен, як і те, що не повинно бути одиноких і обділених долею дітей. Та, на жаль, вони є. Ці діти чекають свого щастя і мріють про повноцінну сім’ю.
Тим, хто не байдужий до долі дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і має бажання усиновити дитину, повідомляємо, що наразі в Петрівському районі є 2-місячний хлопчик Єгор, від якого мама відмовилася ще у пологовому будинку, тому він залишився без батьківської любові і турботи та потребує особливої уваги.
Якщо Ви маєте добру душу, серце, наповнене теплом і любов’ю, та готові приголубити дитину, позбавлену сімейного затишку, звертайтеся за більш детальною інформацією до служби у справах дітей районної державної адміністрації за  адресою: смт Петрове, вул. Центральна, 38, каб. 204 або за тел. 9-62-63

Ірина Лугова, начальник служби у справах дітей Петрівської районної державної адміністрації