М.Василиненко проводить заняттяНе раз доводилося чути, що в Петровому молоді нічим зайнятися, ніде провести вільний час, відпочити. Та варто із задоволенням відзначити, що для таких нарікань залишається все менше підстав. Адже впродовж зовсім невеликого проміжку часу ситуація стала помітно змінюватися на краще. Крім спортивних секцій, гуртків художньої самодіяльності, які діють при навчальних закладах та районному Будинку культури, диско-вечорів відпочинку, та масових заходів, які проводять працівники РБК, петрівчани тепер мають змогу прогулятися гарною набережною, відпочити в парку. А днями тут, в парку відпочинку, почав функціонувати спортивний майданчик вуличних тренажерів.
Встановлено 12 різноманітних тренажерів, призначених для розминок, цілеспрямованого тренування різних груп м’язів. Ініціатором створення майданчика був голова райдержадміністрації, депутат обласної ради Сергій Завалій, а встановлені вони завдяки спонсорській допомозі керівника ПСП «Райпольське» Володимира Деркача, який ви-ділив на це 66 тис.грн. Тож варто висловити щиру вдячність цим людям за такий гарний подарунок.
Щовечора, з понеділка по п’ятницю, з 18-00 до 20-00 з усіма бажаючими проводить заняття професійний інструктор Михайло Василиненко, майстер спорту з пауерліфтингу. Тож приходьте, аби підтримати свою спортивну форму, що є запорукою міцного здоров’я. Недаремно ж кажуть, що немає нічого дорожчого за здоров’я, бо його не купиш ні за які гроші.
До речі, незабаром для занять фізкультурою і спортом стане ще більше можливостей, бо триває ремонт у спортивній залі, що в приміщенні Петрівської дитячої музичної школи.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: М.Василиненко проводить заняття.