водій Євген Давиденко(фоторепортаж)

ПСП «Зарічне» - сільгосппідприємство, де останнім часом спостерігається найінтенсивніший розвиток тваринницької галузі, адже, використовуючи новітні технології та сучасну техніку, аграрії намагаються досягти максимальної продуктивності сільськогосподарських тварин. У господарстві на розвиток даної галузі не шкодують обігових коштів. Головні спеціалісти, на чолі яких керівник ПСП, депутат районної ради Андрій Давидовський, добре усвідомлюють, що двохгалузеве господарювання – це головна складова успішного розвитку сільгосппідприємства. А на сучасному етапі євроінтеграції тут планують налагодити ще й переробні цехи, аби задовольнити не лише потреби у продуктах харчування на місцевому рівні, а й пошукати свою нішу на більш вищому рівні ринкових відносин, спробувавши поборотися за ринки збуту з відомими товаровиробниками. На здійснення цих амбітних планів і спрямовані всі зусилля трудового колективу «Зарічного».

На минулому тижні загін кормозаготівельників успішно завершив зелені жнива. Спекотна погода примусила поквапитись механізаторів, тому їм довелося напружено попрацювати у дві зміни.
Це дало змогу за дві доби законсервувати майже 3 тисячі тонн соковитого корму. До раціону тварин попередньо вже заготовлено більше 2 тисяч тонн соломи та близько 1 тисячі тонн сінажу. На зелених жнивах відзначилися комбайнери Олег Чумаченко і Микола Літвінов, трактористи Олег Грак, Сергій Безверхий та Ігор Ткачук, водії Євген Давиденко, Григорій Крицький, Юрій Новохатько, Віталій Неродік, Олександр Стрижак, Леонід Верхогляд, Георгій Павучек, Володимир Лоцман, Олег Чудний та Сергій Дубравін. Так спільними зусиллями зарічанці вже створили міцну кормову базу для ситої зимівлі ВРХ.

Сергій Андрусенко.

комбайнер курудзозбирального комбайна Микола Літвінов Олександр Деркач - тракторист-машиніст сільгоспвиробництва

вагар Катерина Царенко головний інженер Володимир Огнівець та агроном Євгеній Максімов на підготовці грунту до посіву озимих культур

На знімках: водій Євген Давиденко; комбайнер курудзозбирального комбайна Микола Літвінов; Олександр Деркач - тракторист-машиніст сільгоспвиробництва; вагар Катерина Царенко; головний інженер Володимир Огнівець та агроном Євгеній Максімов на підготовці грунту до посіву озимих культур.