Ольга Коваль набирає команди для гриВідколи розпочалися літні канікули, у парку відпочинку райцентру не вщухає дитячий гамір. Гучнішим він був  на свята, а тепер ще й по п’ятницях. У ці дні, з ініціативи районного відділу культури працівники районного Будинку культури проводять веселі вечори для дітей. До кожного такого заходу, яке проводиться з 18 до 20 години, методист РБК Ольга Коваль готує  сценарій, щоразу новий.  Так, скажімо, одного разу ведучі у вбрані піратів формують дві команди та перед здійсненням подорожі проводять конкурси та випробування, попередньо обравши собі морські прізвиська.  Гравці обох команд змагалися на кмітливість і визначали найрозумнішого та найспритнішого. Це супроводжувалося веселою музикою, жартами, головоломками та загадками. А іншого разу з дітьми розважалася героїня оповідання  «Пепі Довга панчоха». Вона проводила багато рухливих ігор та конкурсів, спортивних змагань та зверталась до дітей із словами:

Чемпіон – це кожен
з вас.
Друзі, спорт –
то просто
клас!
Звісно, що за перемогу -
Дружба наша краще
всього!

Вечорами в парку зі сцени дзвінко лунають дитячі голоси. Нещодавно започаткували новий конкурс «Карооке», яке користується попитом серед дітей та дорослих. Також проводяться різноманітні майстер-класи з рукоділля. Дитячі вечори закінчуються розважальною дискотекою.

Сергій АНДРУСЕНКО.

директор РБК Ірина Рева вітає Аліну та Олену Писаренків з перемогою у пісенному конкурсі майстер – клас з рукоділля проводить заступник директора ДЮЦТ Наталія Дементьєва

під час дискотеки

На знімках: Ольга Коваль набирає команди для гри; директор РБК Ірина Рева вітає Аліну та Олену Писаренків з перемогою у пісенному конкурсі; майстер – клас з рукоділля проводить заступник директора ДЮЦТ Наталія Дементьєва; під час дискотеки.